Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

5-10 Bin Tl İle Yapılabilecek Şeyler

BaşlatanedzayTarih13/01/2010 01:20:42Yorum16

İlk mesaj
Siteyi yeni keşfettim ve çok beğendim. Benim bu aralar bir iş fikri bulmam lazım. 5-10.000 TL ile yapılabilecek işler hakkında fikri olan varmı?

Çok az bir rakam olduğunu biliyorum ama yine de yapılabilecek birşeyler vardır. Benim mutlaka birşeyler yapmam lazım. Gerçekçi ve uygulanabilir her türlü fikre açığım ve yazdıklarınızı takip edeceğim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
kokoreç işi mesela...pazarlarda satış vs..
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
1000-TL+KDV ile bir sanal mağaza satın al. (fiyat ocak 2010 için geçerlidir.)

Sonra 200-300-TL bumağazanın tanıtımı için harca.

Daha sonrada kazandığın paranın çok az bir miktarı ile reklam vermeye devam edersin.

Bu para ile yapılabilecek en akıllıca iş belkide budur.

ofisondim@hotmail.com bilgi için bana ulaşabilirsin.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Ticaret

Sanal mağaza ile e-ticaret satışı yapmak gerçekten insana çok cazip gelmekte. Ama burada unutulan birşey var ki, o da insanların size güvenmesi olayı. Hele ki işin içine kredi kartı numaranı falan vermek var ki, inanın ben bile bu kadar internetle haşır neşir olmama rağmen hala çekiniyorum.

Aslolan insanların güvenini kazanmaktan geçiyor. İnsanların size güvenmesi için ne yapabilirsiniz konusu ve buna bulacağınız çözüm zaten e-ticaret işinizin gerçekleşmesini sağlayacaktır.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Dürüst çalışmak insanların güvenini kazanmak için yeterli.

Güvenini kazandığınız insanların reklamı ise en etkili olanı.

Sonrası için ise Allah yolunuzu açık etsin.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Ticaret
Kokoreç işinden pek anlamam anlamayan birinin öğrenebileceği bişey mi bilmiyorum eğer basit bişeyse belki olur ama pazarlarda orda burda yapamam sabit yapsak olmaz mı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
online site üzerinden pazarlama yapmak fikri de güzel olabilir pek mantıklı gelmiyor bana zaten birçok site zar mal satmaya çalışan. aynı ürüne farklı fiyatlar veriyorlar. Bunlar malı almadan satmaya mı çalışıyor. o kadar çok ürün var ki hangisini sipariş versen onlar da anlaşmalı firmalar üzerinden gönderiyor galiba, işin ayrıntılarını anlatıp yol gösterecek varsa bakalım. yoksa 1000 2000 tl ile bu kadar iş yapılsa herkes yapardı değilmi. ozaman işin incelikleri ve ayrıntılarını inceleyelim

evet arkadaşlar kuru kurya önerip gitmeyelim, önerileri inceleyelim.

Başka önerisi olan varsa bekliyorum. Benim mantıklı bir iş bulmam lazım.

Fikirleriniz bekliyorum. Her fikri inceleyip görüşmeye açığım

sayın merdanbaran mailinize cevap yazdım. teşekkürler cevabınızı bekliyorum.
Başka fikri olan var mı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

kıyafet parti malı alıpsatabilirsin .

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
kıyafet parti malı nasıl oluyor biraz açıklarmısın.

Önerilerinizi bekliyorum. Önerilerinizi dikkate alıp konuya devam ediyorum

Sn edzay

e-ticaret isine girmeyin kesinlikle, cok fazla emek-sermaye gerektiren bir is ve su an ulkemiz o konvertibiliteye ulasmis degil, bosverin e-ticaret fikrini, cope atin simdilik. e-ticaret isini nette yapan-yapmaya calisan binlerce insan var, bir umutla baslamislar ama sonunu getiremiyorlar, herkesin kafasinda bir bill gates, bir waren buffet, bir michael zuckenberg olma sevdasi var, sizi gaza getiren dusuncelerden de siddetle uzak durun. Ufak sermayenizi de bosa harcamayin.

Forumda aratirsaniz az sermaye ile yapilacak isler diye guzel fikirler cikmisti ortaya, oradan istifade edebilirsiniz

Nakipoğlu

5-10 bin tl SERMAYE ile sizinde

TELEKOMİNKASYON BUNYESİNDE bir işiniz olsun

ustelik TELEKOM guvencesi ile
Lutfen bilgi alınız...

0222 220 28 82 0541 26 01 541
teknolojiden uzak kalmayın,sizde TTCOM la tanışın

Yerleşim TürkiyeMeslek Bilgisayar-Bili?im
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ttcom

5-10 bin tl SERMAYE ile sizinde

TELEKOMİNKASYON BUNYESİNDE bir işiniz olsun

ustelik TELEKOM guvencesi ile
Lutfen bilgi alınız...

0222 220 28 82 0541 26 01 541

iyi tamam bilgi alsinlar da sen once tanit bakalim ne yapacaklarini ? online fatura tahsilati mi ? yaninda baska hizmet ici cevrimler var mi ? kurye-kargo gibi,,, bilgi alin demek kolay
Nakipoğlu

Soft dondurma satisi yapabilirsiniz. Soft dondurma makineleri ile ilgili bilgilere www.knh-trade.com web sayfasindan ulasabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ythalat / Yhracat