Ana içeriğe geç

İş Tecrübeleri

Gürcistanda Çalışan Varmı

BaşlatanteonsTarih15/01/2010 21:45:27Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
arkadaşlar bu siteye yeni katdoldum tüm burdakilere selam ve saygılar .. gürcistanda elektrik üzerine iş yeri açmayı düşünüyorum daha ünce orada çalışan yada işyeri olan varsa bir fikır verebilirmi
insan

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye906 yazı
nerde dusunuyosun batummu tıflısmı neresi benım yakınım var orda kendı suan tıflıste
elektrikçi kendisi gıttınmı hıc gurcıstana guzel yerler iş yapar yanı sen dusun derım
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Yeni Üye9 yazı
ben batum da işyeri açmayı düşünüyorum ama gidip önce gürecem sonra kesin kararımı verecem
türklerin çok olduğu bülge tercih edecem ama sizlerin önerileri de çok önemli benim için .. croket arkadaşımada teşekür ederim ilgilen digi için ...ben murat teons@mynet.com
insan

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Elektrik / Elektronik
Üye906 yazı

batum guzel bır yerdır ne zaman gıdeceksın
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Yeni Üye9 yazı
5. aydan sonra gitmeyi planlıyorum hem turistik amaçli hemde incelemelerde bulunacam birde yasal prosedürü ankaradakı konsolosluktan ögrenirim herhalde. izmirdeki bürolarını kapatmışlar. vatandaşlık başvurusuda yapmayı düşünüyorum .bu konuda zorluk çıkarmadıklarını duydum doğrumu. yanlız gürcüce bilmiyorum biraz ingilizcem var..batumda çok türkun yaşadığını öğrendim. onlarlada konuşacam tiflisede gidecem buradaki bitirmem gereken 2 inşaat var .bitsinler hayırlısıyla .( croket sana teşekür ederim ilgilendigin için .)
insan

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Elektrik / Elektronik