Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bol Kazançlı Az Sermayeli Super Bir İş

BaşlatanghostxTarih15/01/2010 16:54:38Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba Beyler / Bayanlar
Şimdiye kadar yapılmamış. Yapılacak yatırımı (çok fazla bir yatırım gerekmiyor. ort: 10.000tl) kısa süre içinde amorti edecek. Türkiye de şimdiye kadar yapılmamış (pazarının sınırsız olduğu) bir iş kolu için ortak arıyorum. Ortak arama sebebim şu an için ekonomik durumumun pek musait olmaması, çok ciddi bir iş olup bir iş kurma düşüncesi olanların (ortalama yukarıdaki sermayeyi koyabilecek.) muratbaysa@gmail.com adresine mail atmaları görüşmemiz için yeterlidir. İnternette yazılı olarak veya telefonda detaylar hakkında bilgi verilmeyecektir. Ciddi olan kişiler ile görüşmelerimiz yüzyüze yapılacaktır. Görüşmek isteyenler için irtibata geçme süresi 18 ocakta bitmektedir. Bu tarihten sonra mesaj veya mail gönderilmemesi rica olunur. Not: İş şu anda sadece Adana Sınırları içerisinde olacak, ileriki zamanlar da tüm Türkiye için görüşmeler yapılacaktır. İyi günler Bol Kazançlar Dilerim.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye11 yazı
nasıl bir şeymiş bu gizli mi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye458 yazı
kardeş hayırlı uğurlu olsun ancak 1. zaten 3 günlük bir süre koymuşsun bu muamma neden yaz işin aslını ilgilenen ilgilensin 2. not olarak adana ili sınırları demişsin bence onu da en başa ilanın başlığına koymalısın bunları iyi niyetli bir eleştiri olarak kabul etmeni rica ediyorum .tabiki başka bir niyetimiz olamaz

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - edzay
nasıl bir şeymiş bu gizli mi

Utanma bilmeyen
pişmanlık'da bilmez.

ikizka@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul Samsun AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı

Haklısın başlığa yazmam gerekirdi. Zaman kısıtlaması işi kaçıracak vaktim yok. en geç ayın 20 si gibi netleşmesi gerekiyor, eğer 18 ine kadar kafama yatacak birini bulamazsam hali hazırda bekleyen bir ortak var zaten (ama ortak iş yapmak istemediğim biri) o yuzden zaman sınırlaması koydum. Son olarak da işi gizli tutmamın sebebi ise henüz muadili bir şeyin (ki orjinali bile yok sayıllır) piyasaya çıkmaması, herneyse ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye458 yazı
kardeş bu işi adana dışına taşıyalım ne dersin ?
eğer düşünürsen bana ayrıntıları yolla düşünelim :))))
Utanma bilmeyen
pişmanlık'da bilmez.

ikizka@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul Samsun AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat