Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Web Siteme İsim Bulamadım. . .

BaşlatanAltan43Tarih13/01/2010 10:46:59Yorum36

İlk mesaj
Üye780 yazı
Arkadaşlar merhaba;

Nikah ve düğün organizasyon firmalarının nikah şekeri uygulamalarında kullanılabilecekleri yaklaşık 50 kalem üründen oluşan (kütahya çinisi) portöy oluşturdum ,görselleri çekildi,site yapım aşamasında.Ancak siteye bir türlü isim bulamadım.

Hediyelik ve kütahya çinisine özel bir isim olsun istiyorum ancak orada tıkandım.Bu konuda fikirleri olan arkadaslar varmı?
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Üye780 yazı
Vaktini ayırıp değerli önerilerini sunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..

www.hediyecini.net te karar verdim ve az önce aldım :)
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Üye780 yazı
ben hediyecini.net olarak aldım teşekkür ederim
Strotaş

Üye780 yazı
Tekrar hatırlayalım ozaman :))

yunuskekec
Yeni Üye

Toplam 56 yazı 13/01/2010 : 11:02:08 Bilgilerim Email Website Arkadaş Ol Alıntı Yorumu Şikayet Et
--------------------------------------------------------------------------------

domain olarak yardımcı olabilirim www.domainsatiyoruz.com sitemizi bi kontrol ediniz istediginiz türden domain yoksa uzman düşünürümüz sizin adınıza düşünüp iş yapabiliriz kolay gelsin.
Strotaş

Yeni Üye57 yazı
ww.ucuz.computer

www.textile.moda

alan adları satılıktır!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat