Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gittigidiyor. Com Da İç Çamaşırı / Gecelik Satmak

BaşlatanwordsmanTarih12/01/2010 22:54:56Yorum9

İlk mesaj
Üye150 yazı
Merhaba,
Özel sektörde maaşlı çalışan bir kişiyim.
uzun süredir düşünüyorum gelirimi nasıl artırabilirim diye, ve bu konuda siz değerli arkadaşlarımın yorumlarını ve fikirlerini bu forumdan takip etmeye çalışıyorum.
sizlere danışmak istediğim konu ise,
başlıkta da belirttiğim gibi,
internet üzerinden iç çamaşırı satmak (bayan/erkek) özellikle bayan iç çamaşırını dışarıda mağazadan almaya çekinen erkeklerin bu konuda interneti tercih edebileceğini düşünüyorum.

bu konudaki yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Bu arada bu ürünleri en ekonomik şekilde nerden temin edebilirim.
(Ankarada yaşıyorum benim bildiğim burda çıkrıkçılar yokuşu var burada.)
Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye1714 yazı
Piyasayı iyi biliyor musunuz? Hangi ürünler nedede kaç para?
Gittigidiyor.com üzerinden zaten iç çamaşırı satılıyor.
Farklı ürünler yada varolan ürünleri daha ucuz satabilme şansınız varsa neden olmasın.

Başarılar.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye405 yazı
gittigidiyor.com dan satış çok iyi olur ama bazı kurallara uyarsan

1.kural kredi kartın olacak
2. dükkan açaçaksın 100 ürün sergilemek için ve ürün satıldıkça reklam google çıkıp güncel kalacak ilanların
3 satacağın ürününün parası 10 tl ise üzerinede yüzde 10 kayacaksın zarar etmeyeceksin
4 fatura mutlaka kes

bunun yanı sıra ürünleri bedava ilanlıyacağın site var www.sahibinden.com gibi ne sattığın önemli değil ürünün açıklaması ve fiyatı önemli araştır nette kaça gidiyor ürünün fiyatı sende o fiyattan aşağı 6 taksit peşin fiyatına sat hadi bol kazançlar

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ticaret
Yeni Üye54 yazı

Sahibinden.com da ilan yayınlamak ücretsiz. Get (Güvenli e-Ticaret ) olarak yayınlarsanız sattığınız ürün bedelinin %7 sini komisyon olarak Kesiliyor. sahibinden.com da havale veya kapıda ödeme sistemini uygula**** komisyon kesilmeden satış yapabiliyorsunuz.Site üzerinde dükkan açarsanız (Dükkan açmak Ücretli) komisyon oranınız belirli ölçüde düşüyor.

Gittigidiyor da ilan yayınlamak ücretli ve satılan ürün bedelinin %10 unu komisyon kesiyorlar. Site üzerinde dükkan açarsanız (Dükkan açmak Ücretli) komisyon oranınız belirli ölçüde düşüyor.

www.acayipsite.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ynternet
Yeni Üye47 yazı
Gittigidiyor ve sahibinden.com gibi siteler ne kadar komisyon alıyor. sahibinden.com ve nevaria.com da bildiğim kadarıyla listeleme ücretsiz ama gittigidiyor.com un satıcıları resmen yolduğunu okumuştum bi makalede..

Yerleşim Türkiye / NicomedyaMeslek Ynternet
Yeni Üye27 yazı
Güzel bir düşünce.

Güzelliği sadece net ortamlı bir şatış şekli seçmen.

Bu şekil satış sistemleri artık alıcıya da kazandıran bir özelliği bünyesinde barındırarak gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.

Satışını yaptığımız bir ürünü kişi neden bizim mağazamızdan alsın?

Ucuz, kaliteli vs... Bu gibi sebepler satış önceliği olarak tanınmıyor artık.

Kişiye ne kazandırıyor yapmış olduğu alişveriş. İnsanlar birazda buna bakıyor. Önümüzdeki seneler ise tek neden bu olacak.

Senden alışveriş yaparak ne kazanıyorum.

kalite ve fiyat zaten her sitede ürünün birbirlerine yakın olan özellikleri.

İnternetdeki satış ortamlarının en sağlıkli ve kazançlı yolu network siteleridir.

Açmış olduğun bir şahsi mağaza tanıtımına yapacağın reklam giderleri ile muazzam bir iş grubu kurmayı başarırsın en basit network sitesinde.

İnternette satış yaparak ekgelir-gelir elde etmek istiyorum,

Önemli bir adres ve mağazamında net genelinde bilinen ve tanınan bir adres olmadını istiyorum,

Satmak ama satarken nüşterilerime de kazandırmak istiyorum,

Marka ürünleri piyasa şartlarında aynı fiyat ile hatta daha ucuza satmak istiyorum,

Satacağım ürünün reklamını ve kalite standarlarını insanlara üretici firma yapsın ben sadece kalitesi onaylanmış ürünün satış noktasında mağazamı tanıtarak yapayım,

Bunlar gibi bir çok kolaylık işte...

ofisondim@hotmail.com

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Ticaret
Yeni Üye30 yazı
gittigidiyorda zarar edersin.komisyonlar,ilan ücretleri,dükkan ücretleri abartı.
10 günlük süre sınırı da var.Kar-zarar sınırında dolaşıyorsun.
Bir de haklı iade oldu mu kargo ücreti senden gidecek kaç satıştan elde ettiğin kar boşa gidecek.
GG zihniyetinde bir de sen haklı olsan bile "ya sen satıcısın iade al işte ne olur" gibi akla ziyan bir zihniyet var ki sorma.
Orada yazan kurallara fazla güvenme.
alan müşteriler laf olsun torba dolsun diye yorum yapıyor,bir de profilin kirlendimi işin zor.
ne yaparsan yap GG a bulaşma.
o para bu para derken elinde kalan kar tatmin etmez seni.

Yerleşim Türkiye
Üye150 yazı
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Üye405 yazı
sahibinden.com yüzde 7 alıyor 100 tl de 7 tl yani ama kredi kartı ile alışverişte komisyon var karşı taraf 100 tl lik malı birde kredi kartı faizi ile birlikte yüzde 9 felan oluyor yani 109 tl olarak alıyor ve faiz vade biniyor gitti gidiyoda peşin fiyatına taksit var.

benim gördüğüm gittigidiyor çok alıyor ama karşılığındada iyi sattırıyor bence dükkan açın gitti gidiyoda ama sahibinden.com a da ilan verin ücretsiz

birde şuna dikkat ettim sahibinden.comda 30 gün içinde google da reklam çıkıyor gitti gidiyor o konuda da iyi ikisinide kullanın bence

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ticaret
Üye169 yazı
sadece iç giyim değil,her türlü ürünün satışı için interneti kullanmak,sanal ama güvenilir alış-veriş sitelerini tercih etmek mantıklı (gittigidiyor,sahibinden vs....gibi)çünkü avantajları oldukça fazla en basitinden sattığınız ürünü bu tür alış-veriş sitelerinde binlerce insan görebilir hatta milyonlarca bile olabilir,sonuçta iş bir 'tıklama'ya bakıyor.......saygılar......

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Kamu sektörü