Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Havuz Kurun -işletin . . En Karlı İşlerden Birisi

BaşlatanMARENOSTROTarih02/01/2010 16:37:04Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Burada parası çok olup aklı olmayan bire dolu arkadaşım neden acaba bulundukları İl ' e yarı olimpik bir kapalı havuz işletmesi açmamaktalar ? Sevgili Arkadaşlar bu tarz havuzların maliyeti yaklaşık arazi hariç 100 bin TL kadar hemde kapalı günlük giriş 10 TL den 100 kişi ye hizmet verseniz kazanç ortada

100*10 TL = 1000 TL *30 GÜN =30.000 TL bunun 15.000 tl sini masrafa sayarsanız ki o kadar asla tutmayacaktır hangi işten bu kadar tatlı kar kazancıunız olur ?
Bu konuda yatırım yapcaklar bana dönerlerse her tür bilgi ve danışmanlığı sağlarım .

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Yeni Üye23 yazı
Ben Turizmciyim,

Özellikle karasal bölgelerde bence havuz, restaurant, fitness tarzı bir komplex iyi iş yapar ama sezonluk iş bence böyle bir tesisin yatırım maaliyeti, ruhsatı 500 bin TL bulur birde personel istihdamı şart, havuz işin görüntüsü sen bu işte cafe ve restaurantını çalıştırabilirsen para kazanırsın başında durmazsan çalan çırpan çok olur çırak çıkarsın
www.ucusrotasi.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye1 yazı
herkese kolay gelsın arkadaşlar ben erzıncanlıyım ben ticaret amaçlı normal bir havuz yaptırmak ıstoyum sizce maliyeti ne olur
muzaffer24

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Eczacy