Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hangi Ek İş Yapılır?

BaşlatancroketTarih31/12/2009 15:20:12Yorum3

İlk mesaj
Üye906 yazı
selam arkadaslar mevcut bır yerde çalışıyorum ancak bır arayıs içindeyım yetmıyor malum şartlar esktra bir iş yapmak gerektiğini düşünüyorum 500 ile 1000 tl arasında bir sermaye ile ne tip işler yapılabilir eldeki parayı koruyupta ne gibi bir iş yapmak gerek arkadaslarıma danısmak istedim.

miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye32 yazı
Ocak 2010 ayı içerisinde ilk baskısı 50.000 adet olarak yayımlanacak olan İddaa'da Kazandıran Formüller isimli 180 sayfalık kitabımın Türkiye çapında satış-pazarlama ve dağıtımını yapacak ciddi çözüm ortakları arıyorum. Kitap şimdiye kadar iddaa konusunda yazılmış çok önemli bir kaynak olup, bir çok önemli eleştirmenden olumlu notlar almıştır. Sembolik bir ücretle satılacak kitabım tamamı renkli ve örnekli açıklamalı olarak yayına hazırlanmıştır.

Kitabın içeriğinde 4 ayrı bölümde 180 sayfada aklınıza ne geliyorsa hepsi çok detaylı bir şekilde anlatılmıştır.

Formüllere gelince;
Hepinizden şu soruyu duyar gibiyim...
Madem formülü biliyorsun neden sen oynayıp kazanmıyorsun?
Arkadaşlar İddaa'da bilginin (istatiksel, matematiksel ve spor bilgisi) yanında şans faktörü hiç bir zaman göz ardı edilmemelidir. Kitaptaki formüller denenmiş bir çok sistemin karışımıdır. Formüller hem daha az para harcamanızı hem de kazanmaya yakın bir kupon yapmanızı sağlamaktadır. Hal böyleyken İddaa'nın bir hobi olduğunu, bir kumar aracı olmaması gerektiğini anlatmaktadır. Ben sadece oyun konusunda yol göstericilikten başka bir şey yapmıyorum.

Sözün özü Türkiye'de İddaa ile ilgili bu kadar detaylı bilginin bulunduğu tek kitap olacak olan bu kitabın satışı ve dağıtımı konusunda ilgilenen arkadaşlardan cevap bekliyorum saygılarımla...

Arkadaşım size gelince bu kitabım 10 ayrı eleştrimenden ve medyatik spor adamlarından 100 üzerinde100 not almıştır. Kitabımı bayi olacak arkadaşlara 2 TL. DEN VERECEĞİM KİTABIN SATŞ RAKAMI 4 TL. OLACAK. 1000 tl'ye 500 adet kitap alabilirsin yanında afişi bedava veriyorum. 500 kitabın tamamını sattığında yaklaşık 2000 tl gibi bir rakam elde edebilirsin. Bursa şehir merkezinde 765 adet iddaa bayii var %10'una ulaşsan 75 bayii yapar her bayiye 7 kitap satsan 500 kitap biter ben demo baskımdan bile 1000 adetini hiç sorgusuz sattım. Kitap ayrıca yararlı eser belgesine sahiptir.
Saygılarımla.

İRTİBAT:
0242 244 87 94
www.arnesgroup.com
www.iddaakitabi.com
arnegroup@hotmail.com
BOYTAT GIDA

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye61 yazı
4 tl ye iddia kitabını alacağına 1 tl ye 3 adet gazete alır ordan bakar iddia ya. madem sormuşsun bende sormadan geçmiyim kardeş. kitap yazacak kadar iyisin millete neden bölüştürmeye uğraşıyon kendin oyna ***ür malı.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Esnaf
Yeni Üye32 yazı

kardeşim sevgili kardeşim anansumu iyi okumamışsın
anonsumda dedimki " Hepinizden şu soruyu duyar gibiyim...
Madem formülü biliyorsun neden sen oynayıp kazanmıyorsun?
Arkadaşlar İddaa'da bilginin (istatiksel, matematiksel ve spor bilgisi) yanında şans faktörü hiç bir zaman göz ardı edilmemelidir. Kitaptaki formüller denenmiş bir çok sistemin karışımıdır. Formüller hem daha az para harcamanızı hem de kazanmaya yakın bir kupon yapmanızı sağlamaktadır. Hal böyleyken İddaa'nın bir hobi olduğunu, bir kumar aracı olmaması gerektiğini anlatmaktadır. Ben sadece oyun konusunda yol göstericilikten başka bir şey yapmıyorum. " dedim sevgili kardeşim.
BOYTAT GIDA

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek