Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

10000tl Sermaye İle Antalya'da. . .

BaşlatanSummerWineeeTarih30/12/2009 11:59:45Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar, benim 10000TL sermayem var. Antalya'da ikamet etmekteyim. Ne yapabilirim, bana fikir verebilir misiniz...? Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye21 yazı
AntaLya'da turistik bi yerde sıkma meyve büfesi gibi bi yer yapabiLirsin İstanbuL'da çok tuttu oLdukca yayıLmaya basLadı meyve aLıp çeşitLerine göre işte kokteyL yapıosun hem sagLıkLı hem iyi bardagına 5 -6 tl alıolar tabi içindekiLerine göre hem tarım böLgeLerine de yakınsın meyvaları ucuza alırsın (:
bana göre iyi iş (:

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye46 yazı
bana ortak ol bende antalyadayım ayda 3000 temız kazanırız
ARDA.TİC

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye21 yazı

Arkadaşa bana ortak oL demişsin ama ne iş yaptığınız artıLarını eksiLerini bahsetmemişsin (:

bi anLatsaydın beLki düşünürdü. yani msjında ciddiye aLınacak bi durum yok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye17 yazı
aynen bende alanya'da ikamet ediyorum benimde bi 10.000TL'm var. bende kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye. :/

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye49 yazı
Soft dondurma satisi dusunebilirsiniz. Soft dondurma makinesi ile ilgili detayli bilgilere www.knh-trade.com web adresinden ulasabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye74 yazı
antalyada sezonluk iş yapmak istersen bu adresteki ürünlerebakın bende edremitte imalatcıyım sezonluk kendi atölyemizin ürünlerini satıyoruz ürünlere bakın www.berkom.net.tc . dilerseniz görüşe biliriz berkome@hotmail.com kolay gelsin .
berkom

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat