Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Spot Gıda

BaşlatantayylanTarih04/09/2009 22:06:29Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye25 yazı
spot gıda işi hakında bilgi almayı istyorum kaç parayla yapılır malları nereden temin edebilirim ucuz mal bulabilrmiyim bakkal marketlere satabilirmiyim şimdiden teşekür ederim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye206 yazı
bnde bu iş üzerinde yogunlaşmak istiyorum bursa bölgesinde bilgi birikimi olan abiler yardımcı olursa sevinirim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Yeni Üye42 yazı
en az 60-70 milyar nakitiniz olmalı...10-15 ede yapılır ama seçim sizin tabi...nerde ucuz mal var hemen oraya adeta çökmelisiniz.çevreniz çok geniş olmalı...cep telefonunuz sizin dükkanınızdır.bu işlerde iş telefonla biter...kola-rakı-bira en çok gden spot mallardır...spot işinde mal temini olmaz..ya gder bölge distirbitörlüklerinden nakit parayla ucuza mal çekersiniz...yada batmış veya dükkanını kapatmış bi esnaftan peşin para ile mallarını alırsınız...spotta vade olmaz..konsinyü olmaz..doldurt boşalt olmaz...piyasa tabiri ile keş çaılışılır...en azındn böle yapan ekmek yer...yne arkadaşlarıma sorar buraya bişeyler yazarım.benim bildiklerim kabaca böyle...ama şu sıra bu işi yapanlar çoğaldı..3-5 sene öncesinde daha güzel iş oluodu.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye125 yazı

para kimse de yok diyorlar ama herkes bu tür işler yapmak istiyor,ben dahil.benim yapmak istememin ndeni para mı risksiz bir işe bağlamak ve kendi mücadelemle bunu pazarlayabilmek.
aslında büyük marketler de bir nevi bunu yapıyor,çok mal çekiyorlar ve ucuza alıyorlar,bu şekilde işi ***ürüyorlar.
arakadaşlar bilgisi olan lütfen bu konudaki fikirlerini yazsın.spottan ne alınıp,perakende olarak pazarlanır bilgisi olan var mı?
fen ve teknoloji

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek
Yeni Üye77 yazı
merhabalar ben de adana da aynı tarz iş düşünüyorum yazı tarihiniz biraz eski ama yeni okudum başarabildiniz mi fikirlerinizi hayata geçirebildiniz mi merak ettim ayrıca bana da fikir verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim bende peşin parayla mal alıp satmak istiyorum teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?retmen