Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Soslu Patates Kızartması Ve Sosis

BaşlatanjuggerrnautTarih27/12/2009 17:42:40Yorum5

İlk mesaj
Merhaba arkadaşlar

Bildiğiniz üzere son zamanlarda soslu patates kızartması satan yerler çoğaldı. Benim bildiğim 4 adet firma var. Bayilik de veriyorlar. ben bu işi bayilik almadan yapmak istiyorum 10 metrekarelik alanda. soslar zaten büyük marketlerde bolca mevcut. o konuda sorun yok. Sosisli ve geliştireceğim diğer ürünlerde patetes kızartmasını satmak istiyorum. benim sormak istediği soru şu. bu işin tutma olasılığı nedir.bu firmaların kullandığı makineleri nasıl ve nereden alabilirim.

herkese selam, saygılar
CSYSL

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
bu işi yapıcağın yeri çok önemli ayakaltı biyer olması lazım yoksa kimse hususi sosis patates yemeye yolunu değiştiripte sana gelmez çnku special bişey değil , nerde yapacağınıda söylersen daha açıklayıcı fikrimi söleyebilrim ,
gerek duyacağın makina ve ekipmanları da sanayi tipi mutfak malzemeleri üreticilerinde 2.el olarak çok rahat temin edebilrsin ,
arama motorlarına yazarsan sanayi tipi mutfak ekipmanları diye bu makina ve gereçlerin sıfır fiyatlarınıda bulabilrsin ,,
zor bi iş değil çok fazla sermaye de gerektirmiyo , inşllh yolunda gider herşey kolay gelsin
Beklenen gün gelicekse , çekilen çile kutsaldır.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
gokhanakman arkadaşım.
çok teşekkür ederim ilgine. dediğin gibi yapıp ekipmanları araştıracağım. ben bu işi pendikte yapmayı planlıyorum. bir sorum daha olacak. sosisten başka patates kızartmasıyla ne satabilirim. veya fazla açılmadan mı devam etmeliyim. konuyla alakalı değerli yorumunu paylaşırsan sevinirim.
CSYSL

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat

spagetti satabilirsiniz,yada salata...
flz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Sanatçy
teşekkürler filmod yorumun için. aklımda olacak fikrin. saygılar
CSYSL

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat