İşleyen demir ışıldar
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy parafin eritilerek içine stearik asit ilave ediliyor ve renk ve koku ilavesi ile , daha önce hazırlanmış kalıplara dökülüyor . ve soğuduktan sonra kalıptan çıkarılıyor. Eğer bana yakın bir yerlerde iseniz , bu konuda pratik ve ya yüz yüze görüşerek te bilgi verebilirim . İsterseniz mum kalıplarının yapımında da yardımcı olurum |

| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - filmod bence bu işte para yok..dayım yaptı..elinde kaldı..şu devirde en geçerli iş,yemekle ilgili olabilir..çinden gelenlerle rekabeti de unutmayın,ayrıca kimse de yiyecek dışında harcama gücü kalmadı..Başarılı olurum,diyorsanız,kolay gelsin.. |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy
Ne kadar yapıcı bir yorum . bu size ne kazandırır .? Dayın yaptı elinde kaldı , ama şu anda meksikaya ihracaat yapan bir eski bankacı parayı koyacak yer bulamıyor. Ben yapıyorum ama çok satamıyorum . Herkes aynı başarıyı gösterecek diye bir şart yok . Mum bir kültür meselesidir. Bazıları mumu hala aydınlatma aracı olarak görüyor . Ama mum bir aksesuar ve yemek masalarına romantizm katan bir obje olarakta kullanılabilir . |