Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İzmir De Ne İş Yapabilirim???

BaşlatanmevsimTarih13/12/2008 00:33:47Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
arkadaşlar slm... ben 2009 haziranından sonra izmir e yerleşmek zorundayım ve orda kendim için bi iş düşünüyorum ama ne olabileceğine karar veremiyorum daha doğrusu oraları tanımıyorum bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye85 yazı
Merhaba
daha önce izmirde bulunma ve piyasa araştırması yaptın mı bilmiyorum ama izmir de en iyi ve güzel yapılacak bir iş bence ticaret.tarım burada turist burada serbest bölge burada, liman burada,geçmiş deneyimlerin ne olduğunu yada hangi sektörde ne yapmak istediğini yazarsan daha somut bir şeyler söleyebilirim.gönlünde bir şeyler yatıyordur yada aklında bir iş kolu mutlaka vardır
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye5 yazı
tuba öncelikle ilgin için teşekkür ederim... aslına bakarsan istanbul da ithalat işiyle uğraştım ama lise dönemimden kalma çalışmış olduğum gıda sektörü daha cazip geliyor.. deneyimim var yazdığım gibi hem ithalatta hem gıdada. ama izmir i hiç araştırma şansım olmadı. ithalat işiyle uğraştığımı belirtmemim sebebi liman oluşuydu belki bana ithal edilebilecek ürünler hakkında yada daha doğrusu orda yapılabilecek ihtiyac duyulan ithalat hakkında bilgi verebilirsin... ama işin özü yüreğimden geçen gıda işi... :D yorumunu bekleyeceğim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye192 yazı

merhaba.
türkiyede bir ilk olacak farklı bir üretim için,sermaye sahibi kalıcı bir gelir hedefleyen adam gibi adam arıyorum.(bayanda olabilir yeterki azimli olsun.)bu iş için 80000ytl gibi bir para lazım,bu işi her yerde yapabiliriz.aslında 50000 de yeter fakat ilerde gelecek taleblere karşı elimizde bir miktar nakit olmalı ilerdeki zamanlarda patent müracatı da yapacagım,bilginize....(ciddi olanlar arasın) 05356846484

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Yeni Üye6 yazı
HERKES YAZIŞ BARİ, BİDE BEN BİŞİLER SÖYLİYİM MEVSİME. :) BELKİ İŞİNE YARAR.. : '' TÜRKİYE GENELİNDE TARIM VE GIDACILIK, HER ZAMAN RİSK PAYI EN AZ OLAN VE KARŞIMIZA ÇIKAN EN GÜZEL TİCARETTİR.. İZMİR İSE BENİM KANIMCA; TÜRKİYEDEKİ BU SEKTÖRÜN %30 UNU. ÜÇ AŞAĞI BEŞ YUKARI MİSALİ. ÜSTLENMEKTEDİR.. MESELA; KİRAZ VE DOMATES VEE KURUTULMUŞ İHRACA UYGUN DOMATES...

YHNUJM---

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye6 yazı
slm ben ozgur bende izmirde gıda işi yapmayı dusunuyorum süpermarket işi şuan inşaat işi ile ugrasıyorum sermayenle hem gayrımenkule hemde malı yuzde elli ılı guvenılır ortak arıyorum ama bakalım 800 m2 dukkan artık cırtoyu sız dusunun rizard@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye179 yazı
izmir çok fonksiyonel bir şehir fuar,liman,deniz,çeşme,turistik,mevsimsel güzelligi olan bi sehir daha saymakla bitmez bunlar hatta ege ordu komutanlıgı ki dışarıdan çok fazla asker gelir ....ünüversitesi var bence gençlere yönelik bir cafe aç ama yer tespitini çok iyi yap bornovada kızlar kahvesi vardı çok enterasan işlerde buluna bilirsin çünkü izmirin her yerindeninsan gelebilir ulaşımı kolay bir şehir eylence hiç bitmez sabahları denize karşı ev hanımları spor yaparken bile gördüm koşanlar balık tutanlar çekirdek satarak bile geçine biliesin ciddiyim.izmir güzel şehir ,kemeraltı alışverişin merkeziydi ozamanlar şimdi bilemem.şimdilerde bi iş meslek sahibi degilsen bile üzülme meslek iş yaptırmaz istemek azim beceri hırs hayeller insanı başarıya ***ürür ,günümüzde insanlar memleketin vahim hali!yüzünden kendi meslegini icra edenlerin sayısı yok denecek kadar azdır.sana tavsıyem izmiri gez gez gör piyasa araştıması yap sana bol şanslar.
izdirapcvs26

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye12 yazı
Selamlar bu konuya yonelık benım ege bolg temcsılcılıgımle numune urunlerımızı gorebılırsınız tum kozmetık urunler muhtesem ucretsız kataloglarla beraberınde sıze gırıs fıyatı pek cok markaya nazaran co cok makul rakkamlarla parfumler tum makyaj setlerı takılar sampuanlar aklınıza ne gelyıorsa bu cok unlu bılınen bır marka ve bu markanın temsılcılıgını yapıyorum suan..dusunursenız kontak ıcın greysanatomyy@hotmail.com lütfen..
Saygılar
greysanatomy

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik