Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çin'den Flash Bellek Getirtmek İstiyorum

BaşlatanbzbyTarih26/12/2009 01:14:02Yorum46

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
Arkadaşlar tanıdığım biri bana Çin'de tanıdığı birinin olduğunu ve çok ucuza flash bellek getireceğini söyledi, o arada bende bunların satışını yapmak için zemin hazırladım ama flash bellekler bi türlü gelmedi.

Gerekirse kendim gidip getirmek istiyorum ama yol masarafları vs derken kazancım kalmaz, Çin'de tanıdığı olan biriyle irtibata geçmem mümkün mü, ordan 32 gb yada 16 gb flash belleğin türkiyeye girişi nasıl olur,ve en son elimize ulaşacak fiyat ne olur?

Yardımcı olursanız sevinirim.
cihanzorbey

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
46 yorum
Yeni Üye11 yazı
Rota Logistics
Dış Ticaret ve Lojistik Hizmetleri (Çin)

Çin Halk Cumhuriyeti merkezli çalışmalarımızda müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda;

- İthalat, İhracat yüklerinin Karayolu, Demiryolu, Havayolu, Denizyolu Komple (FCL), Parsiyel (LCL) ve Kombine taşımacılığı,
- Gümrükleme, Operasyon ve Sevk yönetimi,
- Denetim, Gözetim ve Test hizmetleri,
- Depolama ve Elleçleme,
- Ambalajlama, Barkod ve Etiketleme,
- Tedarik zinciri yönetimi, Maliyet planlaması ve Banka işlemleri,
- Sigorta aracılık hizmetleri dahil olmak üzere her türlü lojistik hizmeti vermekteyiz.

Ayrıca özel tasarım ve üretim hizmetlerinin yanısıra, bir çok güvenilir tedarik kaynağına sahip olmamız sayesinde sektöründe ileri gelen üreticilerin ürünlerini en kısa sürede üretimden veya anlaşmalı bulunduğumuz stokçularımız ve ticaret ortaklarımızdan tedarik etmekteyiz. Ürünleri bizden tedarik eden müşterilerimize ayrıca bir hizmet bedeli alınmaksızın üretim kontrolü, sevkiyat öncesi denetim, gözetim ve test hizmetlerimizi ücretsiz olarak vermekteyiz.

Amacımız hizmet kalitemizi fiyat avantajıyla birleştirerek müşterilerimizle dostane ve uzun süreli ortaklıklar kurmaktır. Başarı taahhüdümüz dünya standartlarında ürün kalitesi, makul fiyat, zamanında teslimat, dürüst ve etik hizmet uygulamalarımızdır.

Tüm talepleriniz için uzman ekibimiz işbirliğinizi beklemektedir.

Adres: Zhu Jiang New City Shang Dong Hong Yu E 703 Tian He Guangzhou City 510165 Guangdong China.
Telefon: +862038254626 Faks: +862038254627 Email: info@rotalogistics.com Web: www.rotalogistics.com

Yerleşim Çin
Yeni Üye13 yazı
mrb bende sürekli çine gidip gelen biri olarak kısa bir şey eklemek istedim
çinde 2-3 dolara satılan flash belleklerin chipleri 64mb yada 128 mb dirler şuanda türkiye'de 10 tl ye satılan usb diskler böyledir bunlar yazılımla bu hale getiriliyorlar bunu fabrikalardan öğrendim

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Ythalat / Yhracat
Üye137 yazı

bende listesi var,çinden direk fabrika satış müdüründen gelen flash bellek satış listesi,dilersen gönderebilirm,ayrıca çinden ne istiyorsanız direk bağlantı

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye102 yazı
CINDEN GETIRMEK ISTEDIGINIZ YADA DANISMANLIK KONUSUNDA HIZMET ALMAK ISTEDIGINIZ TUM DOSTLARIMIZ
PROFESYONEL MUHENDIS KADROMUZLA GENEL MERKEZI GUANGZHOU DA OLAN VE BES AYRI SEHIRDE DIS TICARET UZERINE CALISAN SIRKETLERIMIZ ILE HER TURLU CIDDI CALISMA ICIN DESTEK VEREBILIRIZ

NOT : CIN ILE YAPACAGINIZ CALISMALARDA MUTLAKA CIDDI BIR FIRMADAN DESTEK ALMANIZI ONERIRIM
SELAMLAR VE IYI CALISMALAR
DINCER ALBAYRAK
GENEL MUDUR

GLOBAL EAGLE INTERNATIONAL TRADING GROUP CO.LIMITED
Add Office : 32-D Jin Sui Tower Middle Road N.900 Tian He District postal Code 510260 Guangzhou- City / China
Tel : +86 020 38867866 (pbx)
Fax : +86 020 38823946
Gsm : +86 13922143134
Gsm +90 535 240 39 45
Email :dinceralbayrak@yahoo.co.uk
eagle-trade@yahoo.cn
www.eagle-trade.net
www.globaleaglegroup.turkbiz.net
www.eagletrade.turkbiz.net
Guangzhou
Shanghai
HongKong
Fu jian
Macao

Thailand
Bangkok
Malaysia
Singapore

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
selamlar
son zamanlarda Çin İle Ticarette Türk İnsanı Olarak Farklı Bir Boyut Ortaya Çıktı
Batak Para Kurtarma
Günde enaz 4 türk vatandaşı Alibaba daki sanal Mağazaları Olan Alsatçılara Para kaptırmaya Başladı..
Öncelikle Şunun Altını Cizerek Aktarayım Alibaba Üzerinden Aldığınız Bir Ürünü Paketlenipte Gümrüğe gelene Kadar(Tabi Bu Arada Para Transferleri
Gerçeklemşmiş Oluyor) Görme İmkanınız Yok..
Kocaman Bir Taşı Güzelce paketleyip Size Yollamaları Yada isteğiniz Dışında Başka Bir Ürünü yollamaları Tamamen İmkan Dahilindedir
Bazı Arkadaşlar Numune Aldıklarını ve Kendilerini Güvende Hissettiklerini Sanıyorlar Gelen Numunenin Aynısını Size Göndermeleri %5 İhtimalli
Şöyle Düşünün Bu Parayı Kolay Kazanmadınız ve Umudunuzu Bu Kadar Ucuza kaptırmayın
Çinde Bir Çok Bu Konuda Destek veren Arkadaşlarımız Var Onlarla İrtibata geçiniz..
Ürünü Kontrol Etsinler Size Çok Yüksek Gibi Görünen Rakamları sizin Paranızın ve Sizin Ürününüzün Sigoartasıdır..
Konuya Böyle Yaklaşırsanız Çok Kazançlı Çıkabilirsiniz..
Bu Arada Alibaba da Çok Ciddi Firmalarda vardır ama Bunu Bulma İhtimaliniz %10 dur
Konuyu Özetlersek 4 temel Unsur var
1.Ürün İçin Görüşün msn den Sonra Bir Arkadaşı Aracı Kılın Bu Arkadaşıda en azından Birkaç Referansla Güçlendirin
2.Alacağınız Ürünün 1 numunesini hem size hemde bu aracı arkadaşa Gönderilmesini sağlayın Bu Arkadaş Ürünün kargo yapılması Aşamasında Refakat Etsin
3 Aldığınız Ürünü Mutlaka Bir Gümrük Firmasına Gösterin vergi ve Masrafları Belirleyin
4.Ödemeyi bankakanalıyla Bir Firma Üzerinden Yapın
Bunlara Riayet edin Çinin kaliteli Ürünlerinin tadını Çıkarın
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Yeni Üye19 yazı
Çin'den elektronik ürünler ya da bellekler getirmek isteyen arkadaşlara, bu tarz ürünlerin içinden bozuk çıkma olasılığı çok var. Sonuçta karlı bir iş değil tavsiye etmem. Ben Çin'de yaşıyorum size yardımcı olurum diyen arkadaşlara da güvenmeyiniz zira uzmanlık isteyen bir konudur herkes gidip flash bellek filan alamaz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
çin taywan ve honkongdan flash bellek hafıza kartı ve diğer hafıza ürünleri getiriyoruz.kalite fiat konusunda cok ıyı bilgi ve deneyımımız var... bizimle ortak calışmak isteyen bizden mal almak isteyen ve her turlu işbirliği tekliflerini degerlendirmek istiyoruz.. hafıza urunlerının nereden alınacağı fiat ve kalite ithalat işlemleri ve gümrük konusunda deneyimimiz var..mal almak isteyen işbirliği düşünen ve her turlu paslaşmak ısteyen girişimcilere acığız..
www.kalegsm.com

Yerleşim Türkiye / KyrykkaleMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
çinden bu tür mallar getiren bir arkadaşım var size yardımcı olabılırım serol45@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Serbest meslek
Üye107 yazı
arkadaşlar kolay gelsin yazıların çoğunu okudum bi kısmını okuyamadım bana 16gb 5000 adet flash bellek lazım markası şekli şemali hiç önemli değil
evetvar@live.com 554 756 35 84 bana acilen ulaşırsanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Denizci
Yeni Üye24 yazı
çinden hertürlü alacağınız ürünlerin tedariği yapılır .şuan araba yedek parçalarıyla uğraşan bir firmanın türkiye temsilciliğini yapıyorum .Gerçekten çinden hangi ürüne ihtiyacı ola arkadaş varsa görüşülür .Lütfen ciddi kişiler alatoo84@hotmail.com
Bir malı kusurunu söylemeden satmak hiç kimseye helal olmaz. Malın bu kusurunu bilene de onu söylememek helal olmaz. Hadis-i Şerif

Yerleşim Kyrgyzistan / BiskekMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye25 yazı
Uçak Kargo ile yükte hafif parada ağır mal getirtmek isteyenler. (Yasal Bir Şeyler Olmalı Tutup da TCK da Suç Olan Bir Şey İstemeyiniz) ,
Biraz Büyük oynamak isteyenler. Ortalama 50.000TL+ sermayasi olanlar. 12 ay çalışmamız durumunda. Bankanın vade getirisinin en azından 2 katı Kazanacağınız resmi faturalı bir iş İstemez misiniz? Beraber Çalıştığım Arkadaşlarım Netten Öyle Sağlam Papuç Çıkıp Çıkmayacağı Konusunda Şüpheliler. Bende Dedim ki Nasip belki çıkar?. Ancak Sağlam Papuç iseniz gelin. Öğrenci ticareti yapacaklar. Sermayesi olmayanlar. Ticaretten anlamayanlar gelmesin. İşimiz İthalat. Kafanızda Şunu Getirtsem Güzel Olur Diyeceğiniz Ürünlerde Değerlendiriliz Eğer Gümrükte Sorun Çıkarmayacak Bir Şey ise.

Saygılarımla
Selahattin Dişli
0530 849 49 36

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
hepinize selamlar 3600 adet flash bellek ihtiyacım var bana yardım edebilecekler beni arasın hepinize kolay gelsin 05322855259

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di? hekimi
Yeni Üye41 yazı

selam arkadaşlar,

Çin den gelirken sd card ,flash bellek , iphone5 sarjı gibi ürünlerden kaç adete kadar valizle getirebiliyoruz? Gümrüğe tabii malınız varmı diye sorulursa . Evet var diyerek bu malların KDV sini ve varsa gümrük vergisini ödesek , 300-500 gibi adetlerde mal sokulabiliyor mu? Elektronik eşya da Türkiye de üretilmeyen veya resmi distrübütörü olmayan mallardan ( sd card, flash bellek) gümrük vergisi alınmıyor, sadece %18 KDV alınıyor diye biliyorum. Doğru bilgi midir?

Özetle, beyan ederek yüksek miktarda valizle getirilen malı sokmak mümkün mü Türkiye ye ?

Eylül de Çin e gdeceğim. gelirken bu tip birşeyler getirip masraflarım çıksın amacındayım.
Fikri , bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa , çok işime yarayacaktır.

herkese selam ,saygı ve başarılar, bol kazançlar...

joker

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Yeni Üye98 yazı
Elektronik aksesuar flash bellek hafıza kartı bilgisayar parçaları makine batarya şarj aletleri v.s v.s istediğiniz ürünün fiat araştırmasını yapar tamam dediğiniz an sözleşmemizi yapar kapınıza teslim ederim. Gayet açık ve net.

Biz ithalatçıyız Çin'den telefon aksesuarı getiriyoruz. Ciddi ürün getirecek arkadaşlar ile görüşmek isteriz.
Daha önceleri firmalara'da ürün getiriyorduk sıkıntı yaşamaya başladık ürünü teslim etme noktasında sıkıntılar yaşamaya
başlayınca sadece kendimize ürün getirmeye piyasaya getirmiyorduk fakat buradan ciddi ürün getirmek isteyen arkadaşlar
ile bir kısım ön ödemeli karşılıklı şirketlerimizi bağlayıcı sözleşme yaparak ürün getirebiliriz.
Piayasaya getirdiğimiz ürünlerin teslimatında baştan tamam teslimatta ödeme diyenler sonra teslimat esnasında nakit
çıkaramıyorlar vade diyorlar bizde kapora almadığımız için sözleşme yapmadığımız için zora düştük. Ürünü getirmişiz
versen bir türlü vermesen bir türlü hiç anlamadığımız piyasamız olmayan bir ürün velhasıl sadece kendimize getirmeye başladık.
Dediğim gibi ciddi alıcılar ile karşılıklı şirketlerimizi bağlayan sözleşme dahilinde bir miktar ön ödeme alarak ürün getirebiliriz.
Tarık Buğra ÖZTÜRK

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Üye213 yazı
5000 adet cıvarında sandısk 8 gb 16 gb flash bellek alınacak uygun fıyat verebılecek arkadaslar ozelden yazsın

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er