İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Lokum Imalati
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumM
Yeni Üye25 yazı
jetigen
M
Yeni Üye25 yazı
jetigen
H
Yeni Üye88 yazı
Lokum imalati yapan ya da bu isi bilen arkadaslardan kucuk capta lokum imalati yapabilmem icin almam gereken makineler ve imalatla ilgili bilgiler istiyorum. (eger bilen varsa)
S
Yeni Üye21 yazı
M
Yeni Üye25 yazı
slm serina Bishkekte disturubuterin var mi?
jetigen
S
Yeni Üye21 yazı
Yok ama dusunuyorum neden olmasin
F
Yeni Üye2 yazı
arkdaşım lokum imalatı için çok basit makineler gerekiyor
öncelikle pişirme kazanların olacak bu kazanların içinde lokumlu pişireceksin. sonra kazandan tablalara aktarıp dinlendireceksin ve kesme makinesi var çok basit bir sistem bu makinede kesip paketleyeceksin
gürmaksan diye bir firma vardı heralde yanlış hatırlamıyorsam makinelere onun web sitesinden bakabilirsin tahminimde makine masrafı en fazla 30 bin dolar falan oluyor imalat için nişasta, şeker, glikoz, çöğen suyu vb katkı maddeleri kullanıyosun
öncelikle pişirme kazanların olacak bu kazanların içinde lokumlu pişireceksin. sonra kazandan tablalara aktarıp dinlendireceksin ve kesme makinesi var çok basit bir sistem bu makinede kesip paketleyeceksin
gürmaksan diye bir firma vardı heralde yanlış hatırlamıyorsam makinelere onun web sitesinden bakabilirsin tahminimde makine masrafı en fazla 30 bin dolar falan oluyor imalat için nişasta, şeker, glikoz, çöğen suyu vb katkı maddeleri kullanıyosun
gideceğin yeri bilmiyorsan vardığın yerin önemi yoktur.
H
Yeni Üye88 yazı
tesekkurler, gurmaksana 2-3 defa mail atmistim, tik diye 1 ses gelmedi.
M
Üye177 yazı
akşehir de gümüşmak var.gumusmak.com
makinacı.
makinacı.
L
Yeni Üye13 yazı
15/03/2014 : 16:41:36#10
Web sitesi
Alıntı
bana ulaşabilirler numaram +05373648059 meilto: murat-das03@hotmail.com skayp:/ murat.das79
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz