Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bulgaristan'da Bayilik Almak İstiyorum

Başlatanmorski8807Tarih18/12/2009 12:41:00Yorum41

İlk mesaj
Yeni Üye78 yazı
Bulgaristanda 5 seneden beri ticaretle ugrasiyorum.hazirda kurulmus firmam ve isleyen musteri potansiyelim var ,Bulgaristana yattirim yapmak isteyen firmalar ile tanismak isterim saygilar..Ozellik le mobilya ve aksesuarlar uzerine.

e-mail: mebels@abv.bg
GSM: +359 884404392
Saygilar

Yerleşim Bulgaristan / SofiaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Yeni Üye6 yazı
ukraynada klasik erkek giyimde bayilik alamak isteyenlerin teklif ve onerilerini bekliyorum

Yerleşim Ukrayna / DoneshkMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
SELAM BEN MUSTAFA İSTANBULDA PVC PENCERE VE KAPI İMALATIM VAR ORDA TALEP VARMI ORAYA HAZIR BİTMİŞ DOGRAMA GÖNDERMEK İŞTERİM SATICI BAYİİ BULABİLİRMİYİM

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Di?er
Yeni Üye39 yazı
Bulgarsitanda anahtarlık aksesuar türü işler gidermi.? İş imkanı var derseniz cnc ve ekipman ı oraya taşıyıp imalat yapma imkanım var. Ayrıca cnc de mobilya aksesuarları işleme işleri yapamtayız.

Bunun haricinde elimizde 250 farklı çeşit çikolata ana kalıbı var ve bu kalıplardan çikolata kalıpları masımı yapıyoruz. 1-2 aya bg plovdivdeki teknoloji fuarına katılmayı planlıyorum. Vaktiniz var ise kataloğu size gönderebilir ve çikolata imalatı yapan işletmelere pastanelere satışını yapabilirsiniz. Bildiğim kadarı ile plovdivde bikaç çikolata imal makinaları yapan yer var fakat çikolata kalıbı imalatı yapan yok.

http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=64353

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
Çözüm Ortaklarımız; Türkiye genelinde danışmanlık hizmeti vermektedirler. ÇO; aşağıdaki konularda hizmet verecektir.
Avrupa Birliği hibeleri
Kosgeb Destekleri
Tubitak Destekleri
Kalkınma ajansı Destekleri
Kırsal Kalkınma destekleri
Yatırım Teşvik Belgesi
Eğitim
Yurtdışı tur
Bilet kesme
Çözüm ortağı merkezi yerde ofisi olması gerekmektedir. Ofis de 1 eğitim salonu; 1 etüt odası olmak zorundadır. Yeteri kadar bilgisayar, faks, projeksiyon cihazı ve perde bulundurmak zorundadır.
Detaylı bilgi için : http://www.euhibe.com/CozumOrtaklik.html
Firma : LOKMAN HEKİM AR-GE DANIŞMANLIK ÖZEL EĞİTİM VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LTD.ŞTİ
Adres : Siyavuşpaşa Mah. Namık Kemal Cad. Namık Kemal Apt. No :6 D:1 Bahçelievler - İstanbul - Türkiye
Telefon : 0090 212 442 72 00 (pbx)
Fax : 0090 212 442 71 99
E-Mail : destek@euhibe.com
E-Mail : hibedanismani@hotmail.com
E-Mail : kosgebdanismani@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye5 yazı

VİVA ÇELİK KAPI 25 yılı aşkın bir süredir demir doğrama imalatının vermiş olduğu tecrübesinin 1993 yılında çelik kapı imalatına dönüştürmüştür.200m2 bir dükkanda çelik kapı imalatına başla**** kısıtlı imkanlarla kısa bir sürede büyük bir gelişme kaydederek mevcut konumundan 800m2 lik yeni bir yere taşınmıştır.Üreitimini yaptığı Kabartma Lüx Panel,Laminat Lüx Panel,Komple Metal Panel,Rustik Panel,Klasik Bakır ve Özel Modelleri ile kapı sektröründe marka olmuştur.2009 yılında Organizer sanayi bölgesinde 3000m2 kapalı 2000m2 açık olmak üzere toplam 5000 m2 lik yeni tesisine taşınmıştır.Zengin renk ve model çeşitleri ile güven veren viva çelik kapı ince tasarımları ile de süreklşi gelişerek ürünlerini halkın beğenisine sunmuştur.VİVA çelik kapı 25 kişilik deneyimli personeli ve 30’u aşkın bayi ağı ile yurt içinde ve yurt dışında adından sıkça söz edilen markalar arasında yertini almıştır.
www.ozvivacelikkapi.com bayilikler verilecektir
ÖZviva çelik kapı sanayi

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye78 yazı
Onerileriniz ve teklifleriniz icin tesekkur ediyorum arkadaslar ,teklif ettiginiz urunlerin degerlendirmesini yapicam.
Saygilar
GSM: +359 884404392
Saygilar

Yerleşim Bulgaristan / SofiaMeslek Esnaf
Yeni Üye34 yazı
Merhaba Sayiciemre ;

firmamız Mobilya ve aksesuarları üretmektedir.Mobilya fuarlarında yer almaktayız.Ürünlerimiz kaliteli olmakla birlikte ciddi firmaların arasına yer almaktayız.Yerimiz istanbulda ilgilenirseniz www.miamobili.com adresinden sitemzdeki ürünleri inceleyebilirsiniz
v.kazdal@timpeks.net adresine bilgi gönderebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye15 yazı
merhabayin arkadaslar bulgaristandanim pek cok yerdede tanidiklarim arkadaslarim var cidi bir isle ilgilenen arkadaslar varsa yazin
ali

Yerleşim Bulgaristan / SilistraMeslek Ticaret
Yeni Üye34 yazı
Merhaba;
firmamız hem Mobilya hemde mobilya aksesuarları üretmektedir
yerimiz İstanbulda ürünlerle ilgili yardımcı olabilirim
0530 505 59 84 ulaşabilirsiniz
v.kazda@miamobili.com
v.kazdal@timpeks.net
www.miamobili.com

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Mobilya