Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bulgaristan'da Bayilik Almak İstiyorum

Başlatanmorski8807Tarih18/12/2009 12:41:00Yorum41

İlk mesaj
Yeni Üye78 yazı
Bulgaristanda 5 seneden beri ticaretle ugrasiyorum.hazirda kurulmus firmam ve isleyen musteri potansiyelim var ,Bulgaristana yattirim yapmak isteyen firmalar ile tanismak isterim saygilar..Ozellik le mobilya ve aksesuarlar uzerine.

e-mail: mebels@abv.bg
GSM: +359 884404392
Saygilar

Yerleşim Bulgaristan / SofiaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Yeni Üye44 yazı
Selam Arkadaşım,
Tekstil Piyasası nasıl toptan veya perakende mağaza açmak ve Türkiyeden bayiilik almak istersen yardımcı olurum. Erkek gömlek,Takım elbise vb.
Kaliteli ve ucuza toptan fiyatlardan
selamlar
zerlan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye78 yazı
dukkanimin yani basinda zaten Bulgaristanin en buyuk toptan ve perakende giyim pazari var,Burdaki urunlerin cogu cin ile turk mali,turk mallari genelde kargo ile geliyo bu isi yapan arkadaslar var ben acik4asi bu isi yapmayi dusunmustum ama simdi baska alandayim.Carsi yani basimda oldugu icinde talep falan da olursa yapa biliriz yani

mebels@abv.bg
Saygilar

Üye979 yazı

sayın morskı sız hangı sektorde faalıyet gosterıyorsunuz acaba?
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye78 yazı
Dukkanim mobilya aksesuarlari,evye alpaka ve banyo aksesuarlari uzerine.Cogu urunumuz tukiyeden kendimiz getiriyoruz.Onun icin yazimda mobilya aksesuarlari alaninda dedim,bu bran6ta oldugum icin benim icin daha uygun.
Saygilar

Üye102 yazı
BURÇLU PLASTİK FABRİKASI ÜRETİMİNİ YAPTIĞI VE IRAK A İHRAÇ ETTİĞİ
4 LÜ LÜKS PLASTİK COMİDİNİ İLE 2KG 3 KG 5KG 18 KG LIK YOĞURT VE DETERJAN KAPLARININ SATIŞINI YAPMAK ÜZERE TÜRKİYE GENELİNDE
BAYİLİKLER VERİYOR.
SATIŞLARIMIZ PEŞİN OLDUĞU İÇİN BAYİLİK TEMİNATI ALMADAN BAYİLİK
VERİLMEKTEDİR.
ÜRETİMİNİ YAPTIĞIMIZ BÜTÜN ÜRÜNLERİMİZ EMSALLERİN DEN ÇOK EKONOMİK VE UYGUN FİYATLIDIR. KALİTESİ GARANTİLİDİR.
İSTENİLEN RENKTE ÜRETİM YAPILMAKATDIR.
SİPARİŞE GÖRE İSTENİLEN FİRMANIN MARKASI BASILMAKTADIR.
İETİŞİM İÇİN İNANSAY PLASTİK FİRMASI YETKİLİSİ İLE İRTİBAT SAĞLANILACAKTIR.

İNANSAY PLASTİK
MEHMET SARI
0531 889 70 11
GAZİANTEP
ŞAHİNBEY
BURÇ KASABASI
E POSTA inansayplastik@gmail.com
msn iyibirisbilgisi@gmail.com
iyibiri iyibirinsan
iyibirisbilgisi
www.inansayticaret.com
iyibirisbilgisi@gmail.com
msn iyibirisbilgisi1@gmail.com
skype iyibirisbilgisi
KOLAY KAZANÇ LİNKİ TIKLA ÜYE OL KAZAN ÜYE BUL KAZAN KAZANDIR.
http://www.birelinnesivar.net/Network/uyeol.asp?pinno=3770

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
Yeni Üye78 yazı
konu ile ilgili baska arkadaslarin yorumlari varmi aceba?
Saygilar

Üye1714 yazı
Türkiye'den kuruyemiş firması bayilik veriyor Morski. Aynı zamanda Bulgaristan'dan ürün almakta istiyorlar. Hem ithalat hem ihracat yani. Güzel bence araştırmanı tavsiye ederim.

Mobilya'dan çıkmanı tavsiye ediyorum. Büyük yapabilirsen, tamam ama ithalatla sürdüreceksen pek ışık görmüyorum.
Giyim ve tekstilde aynı şekilde. Kısa vadede kazandırmayacak ürünler.
Gıda üzerine yoğunlaşabilirsin.
Türkiye'de birkaç Alçı fabrikası CE sertifikası alacak, çabuk davranırsan alçı distribütörlüğü alabilirsin.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye78 yazı
Alci isini gecen yil yaptik bir kac tirlik is yaptik akta6 alci ile ama pek fazla kar brakmayan bir is on icin alciyi braktim insaat ta Bulgaristanda eskisi gibi degil artik,yinede bilgilerin icin te6ekurler terzioglu
Saygilar

Yeni Üye95 yazı
Wingsmen - Toptan Erkek giyim - Damatlık - Wedding - Gömlek - Erkek Moda

Pierrecassi - Bayiilikler Verilecektir - Toptan Erkek Giyim - Takım Elbise - Gömlek -

Pantalon - Hazır Giyim

Erkek Giyim Ve Hazır Giyim Sektörüne Pierrecassi Firmamızın ilk giriş Tarihi 1965

yılında Şirket Kurucumuz Hüseyin Ural - Tarafından By Oral Markamız Erkek Moda

Dünyasına adını yazdırmıştır.

Erkek Giyim Sektöründe Türkiye va Avrupada 100'e yakın alt bayiimiz bulunmaktadır,

Bayiilerimizin arasında Yarı Bayii - Outlet Bayii - Tam Bayiilik sistemleri Bulunmaktadır.
Hazır giyim sektöründe tecrübeli degiliseniz sizlere yardımcı olacak ekip firmamız

bünyesinde bulunmaktadır.
Yüksek kazançlı ve düşük yatırım maliyetli Franchıse veya Tam Bayii sistemi ile Erkek

Giyim, Magaza Zincirimiz her gecen gün büyümektedir.
Lider Erkek giyim sektorunde öncü kuruluş olan firmamız Takım Elbise, Gömlek,

Pantalon, Kravat, Kaban, Mont, Okul

Kıyafetleri - Kız - Erkek Modeleri ,Bebe Takımı 4 - 16 yaş arası, Palto, Trenç Kot, Keten

Pantolon, Büyük Beden Kıyafetler, Erkek Dış Giyimde aklına gelen bütün ürünlerimiz yalnızca % 100 Türk üretimi ve Yerli Sermayeden oluşmaktadır. Aile Şirketi Olan
www.Pierrecassi.com Markamızın Ayrıca www.Wingsmen.com , www.byoral.com ,

www.werkgrand.com isimleri altında Türkiye ve Dünyanın bir çok ülkelerine ürün ihracatı yapılmaktadır. Türkiye ve avrupada

Bayiilikler Vermektedir.

Firmamız hakkında Youtube - Google video - Yahoo gibi sitelerden Video defile bilgisi

alabilirsiniz.

http://video.yahoo.com/watch/4483512/12019008
www.youtube.com/watch?v=T-RpGTUuU64" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=T-RpGTUuU64
http://uk.video.yahoo.com/watch/6178020/16039469
www.youtube.com/watch?v=rM48BOohWq4&feature=related" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=rM48BOohWq4&feature=related
http://video.yahoo.com/watch/6178020/16039469

Erkek Hazır Giyim Bayiilik Çeşitleri

Tam Bayiilik

Butik Bayiilik

Yarı Bayiilik

Erkek Giyim Bayiilik Özellikleri Mevcuttur.

Ayrıntı için Tel: 0212 233-09-10 Recep bilgi alanız

Mail Adresi : info@pierrecassi.com 2. Mail info@wingsmen.com 3. Mail

recep@pierrecassi.com
www.byoral.com" rel="nofollow" target="_blank">http://www.byoral.com
www.pierrecassi.com" rel="nofollow" target="_blank">http://www.pierrecassi.com
www.wingsmen.com" rel="nofollow" target="_blank">http://www.wingsmen.com

Takım Elbise Resim :
http://img695.imageshack.us/i/pierrecassi2resim.jpg/

İlginiz İçin Teşekkürler Pierrecassi
Fashion - Moda - Giyim -

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye32 yazı
İstanbulda ayakkabı mağazalarım var.İstanbul içinde 30 civarında bayim.var.İstanbulun en başarılı mağazaları içerisindeyiz.
Az sermaye ile Kısa zamanda ciddi paralar kazanmak isyenler için ayakkabı mesleğinden veya ticaretten anlamasalarda benimle görüşmelerini öneririm.

CUMHUR SAYIN Metro Ayakkabı 0 532 2660920
İş:0212 4520034
Wep sitemiz:www.tiklasec.com
CUMHUR SAYIN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye32 yazı
İstanbulda ayakkabı mağazalarım var.İstanbul içinde 30 civarında bayim.var.İstanbulun en başarılı ayakkabı-Çanta mağazaları içerisindeyiz.
Ticaretten ve ayakkabıdan analmasalar bile;Az sermaye ile Kısa zamanda ciddi paralar kazanmak isyenlerin benimle görüşmelerini öneririm.

METRO AYAKKABI
CUMHUR SAYIN 0 532 2660920
İş:0212 4520034
www.tiklasec.com
CUMHUR SAYIN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye78 yazı
urunlerinizi inceledim ,e-mail attim saygilar
Saygilar

Yeni Üye60 yazı
elastik kolon üretiyoruz aylık oradaki kapasite ve pazar araştırması yapıp bana dönersen sevinirim.

www.mutlutekstil.com.tr

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye78 yazı
herhangibir gelisme yok malesef ?
Saygilar

Üye110 yazı
Merhaba
Bulgaristana yatırım yapmak isteriz. Zaten şu anda orta vadeli planlarımız içinde Bulgaristanda var. Özellikle Bulgar halkının kahveye olan ilgilerini biliyoruz.
Yatırım maliyeti düşük ve yaptığınız yatırımı geri alma süreniz kısa olan bir bayiilik sistemimiz var.
Lütfen bu konuda bizimle temasa geçerek ayrıntılı bilgi isteyiniz.
İyi çalışmalar.

www.kahveuzmani.com
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye78 yazı
Evet Bulgar halki kahveyi asiri icer,bu yuzdende dogal olarak bircok kahve firmasi da burda var ve kahve otomatlari da baya mevcut hemen hemen her islek caddenin aprtman altlarinda bir kahve otomati bulunur, kahve de 0.30 ile 0.40 lv arasinda .Acikcasi rekabet cok buyuk.
Saygilar

Yeni Üye40 yazı
www.turkishcare.com siteyi inceleyiniz.. şayet son yılların en iyi kazandıran organic skin care işi ile ilgili bg için distribitorlük düşünürseniz .. skusbaygi@hotmail.com mail adresine mail gönderiniz..

saygılar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye2 yazı
kahve konusunda bulgaristan'da yapılacak en iyi işin tabi büyük şehirlerinde güzel bir cafe açmak olduğuna inanıyorum. sermayesi olanlar için bence oldukça zevkli bir iş.
http://www.devturk.org
İş, Girişim ve Ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye39 yazı
merhaba abi ben bulgaristanliyim bu distributurlu ustlene bilirim,beni arayin anasalim.+359899389979.
jah...

Yerleşim Bulgaristan / Silistra
Yeni Üye39 yazı
bulgaristanda is yeri acmak isteyen varsa benim arazilerim var,ilgilenen.+359899389979
jah...

Yerleşim Bulgaristan / Silistra
Yeni Üye41 yazı
özel güvenlik ve taşeronlu hizmetleri ile ilgili çalışmalar yapılabilinirmi bulgaristan da?

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Yöneticilik
Yeni Üye44 yazı
merhaba,
biz tv ürünleri satıyoruz.Çok karlı ve ilginç buluşlar.Ciddi para kazanabilirsiniz..
ilgilenirseniz mailim:ali1980-1@hotmail.com.tr den ulaşabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye78 yazı
Arkadaslar merhaba,uzun zamandir siteye giremedigim icin yazdiklariniza cevap veremedim ama geriye donuk okudugumda bakiyorum ki insanlar pek memnun degiller Bulgaristan piyasasindan.Gercektende kolay degil yabanci bir ulkede is yapmak ozellikle bu kriz ortaminda ama yinede Allah herkeze yardim etsin,basarilar...
Saygilar

Yeni Üye94 yazı
ToyMax 5D/7D/9D Sinema Sistemleri ve F1 Yarış Arabası Simülatörleri Seti Yatırımcısına Kazandırıyor!

2011 yılında bir çok yazılı ve görsel yayın organında, yılın en iyi yatırım aracı olarak tavsiye edilen "Toymax 5D Sinema Sistemleri ve Oyun Simülatörleri'', 2012 yılında da siz yeni yatırımcılarını bekliyor. Geleceğin en çok kazandıran iş kollarından birisi olan eğlence sektöründe siz de yerinizi hemen alarak, kendi yaşadığınız bölgede yeni ve çok kazançlı bir iş sahibi olmak istemez misiniz?

Ülkemizde 5D Sinema Sistemleri ve Oyun Simülatörleri alanında öncü ve lider pozisyonda olan ToyMax markalı ürünlerimizle sizler de kendi işinizin sahibi olun. Eğlenceyi gerçekçi yaşatmak; müşterilerinizin beğenilerini almak, dolayısıyla yüksek günlük girişli ve süreklilik arzedecek şekilde kazanç sağlamak için sizleri de ToyMax 5D Sinema Sistemleri ve Oyun Simülatörleri sahibi olmaya davet ediyoruz.

ToyMax Ürünleri Örnek Fiyat ve Minimum Kazanç Tabloları

Örnek Fiyat Tablosu:

* 2 Koltuklu 5D Sinema: 32.000 TL+KDV
* 4 Koltuklu 5D Sinema: 55.000 TL+KDV
* 6 Koltuklu 5D Sinema: 65.000 TL+KDV

NOT: 4*4*3=16 m2'lik bir alan kaplamaktadır. Nakliye ücreti, FİRMAMIZA AİTTTİR.

* 30 Kişilik Cep Sinema: 32.000 TL+KDV

NOT: 5*6*3=30 m2'lik bir alan kaplamaktadır. Nakliye ücreti, FİRMAMIZA AİTTTİR.

* F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti (İkili Takım): 35.000 TL+KDV
* F1 Yarış Arabası Simülatörü (Tek): 17.500 TL+KDV

* F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti (İkili Takım) Kiralama Ücreti - 4.000 TL+KDV (1 Aylık)

NOT: 6*6=36 m2'lik bir alan kaplamaktadır. Nakliye ücretleri, ALICI FİRMAYA AİTTİR.

Örnek Kazanç Tablosu:

4 KİŞİLİK 7D SİNEMA: BİLET FİYATI 7.5 TL OLMAK KOŞULUYLA MİNİMUM KAZANÇ TABLOSU

5 DAKİKALIK SEANS---- 4 KİŞİ * 7,5 TL-------- 30 TL
1 SAATE 2 SEANS------ 8 KİŞİ * 7,5 TL-------- 60 TL
10 SAATE 20 SEANS---- 80 KİŞİ * 7,5 TL------- 600 TL
AYLIK GELİR---------- 600 TL * 30 GÜN--------- 18.000 TL
YILLIK GELİR--------- 18.000 TL * 12 AY------ 216.000 TL

----------------------------------------------------------------

2 KİŞİLİK F1 YARIŞ ARABASI SETİ: BİLET FİYATI 7.5 TL OLMAK KOŞULUYLA MİNİMUM KAZANÇ TABLOSU

5 DAKİKALIK SEANS---- 2 KİŞİ * 7,5 TL-------- 15 TL
1 SAATE 2 SEANS------ 4 KİŞİ * 7,5 TL-------- 30 TL
10 SAATE 20 SEANS---- 40 KİŞİ * 7,5 TL------- 300 TL
AYLIK GELİR---------- 300 TL * 30 GÜN--------- 9.000 TL
YILLIK GELİR--------- 9.000 TL * 12 AY------ 108.000 TL

Buradaki hesaplamaları sistemin en düşük performansı ile göstermiş bulunmaktayız. Böylelikle sizler sistemin getirisini ve yatırım maliyetinizini ne kadar sürede çıkarabileceğinizi hesaplıyabilirsiniz. Bırakın full kapasite çalıştırmayı sinemanızı yukarıda belirtilen saatler dahilinde bile çalıştırsanız 3-4 ayda yatırımınızın karşılığını geri alabileceksiniz.

ToyMax Ürünlerini Nerelerde İşletebilirsiniz?

ToyMax 5D Sinema Sistemleri ve Oyun Simülatörleri; Alışveriş Merkezleri, Sinemalar, Eğlence Parkları, Restoran ve Cafeler, Oteller, Bowling Salonları, Lunaparklar, vb. Eğlence ve Oyun Mekanları ile insan sirkülasyonunun yoğun olduğu tüm açık ve kapalı mekanlar için mükemmel ve son derece kazançlı bir yatırım imkanı sunmaktadır.

Ödeme Tablosu:

Peşin Ödemelerde: % 5 İndirim uygulanır.
Taksitli Ödemelerde; Yarısı peşin, diğer yarısı 1-2-3-4 ÇEK ile ödemelidir. (5D Sinema Sistemleri İçin)
Taksitli Ödemelerde; Yarısı peşin, diğer yarısı 1-2 ÇEK ile ödemelidir. (F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti İçin)

NOT: Tüm ürünlerimiz 12 ay boyunca servis ve parça garantisi altındadır. Servis ve parça garantisi altında olan ürünlerimiz için Servis ve Bakım ÜCRETİ ALINMAZ. Hepsi de lisanslı ve kendi üretimimiz olan filmlerimiz de ÜCRETSİZDİR!

Tüm Sorularınız ve Fiyat Bilgisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz:

Office Tel: (+90).332.345 46 54
Office Gsm: (+90).532.158 82 00

Msn: toymax.ferhat@hotmail.com

Yahoo Mail: toymax.ferhat@yahoo.com

Google Mail: toymax.ferhat@gmail.com

Yandex Mail: toymax.ferhat@yandex.com.tr

E-Mail: info@toymax.net

Web: http://www.toymax.net/

ToyMax Facebook Grubumuz: http://tr-tr.facebook.com/groups/166805460088175/

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
mobilya üretiminde kullanılan aksesuarlar mı daha detaylı bilgi lütfen

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar. İstanbul'da Ofis, Cafe, Okul mobilyası üretim ve pazarlamasını yapmaktayız. Ayrıca isteğe göre adetli olması kaydıyla ev mobilyası ( mutfak dolabı, yatak odası takımı, yemek odası takımı ) vs. imal etmekteyiz. Ürünlerimizin ihracatını yapmak istiyoruz. Bu konuyla ilgilenen arkadaşların irtibatını bekliyoruz.
Şimdiden teşekkürler .. Prestij Ofis Mobilyaları ..

Firmamızın online satış sitesi

www.ofismobilyacim.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye78 yazı
Suanda Bulgaristanda Mobilya sektoru Durmus durumda,pek bir gelir getirmiyor malesef,piyasa kalitesiz ucuz urunler ile dolu.
Saygilar