Elimde 1 ton pet şişe (pet kola şişeleri,pet su şişeleri,çamaşır suyu,şampuan şişeleri ) mevcut
ve ayrıca 1 ton gazete kağıdı (içinde defter kağıtlarıda var) mevcut.gazete kağıtları fazla nemli değil ve dağınık değil hepsi amatörce balya balya toplu fazla yer tutmaması için.yer marmara ereğlisi .
ilgilenenler buraya yada
hurdax@mynet.com
adresine e-mail atabilir.
ilgilenenler lütfen tekliflerine fiyat yazsınlar.
Not:Sevkiyat bana ait değil.Peşin ödeme alıncaktır.
( Çek,senet.vade kabul olunmayacaktır).
Alış verişten memnun kalınırsa sürekli,kalıcı iş yapılacaktır.
Aracım olmadığı için ben teslimat yapamıyorum,o yüzden aracı olan kişiler benden alıp teslimat işini yapabilirler fiyatta anlaşabilirsek.Hazır toplanmış mal satılacak.Dediğim gibi alış verişten memnun kalınırsa sürekli çalışılabilir.her iki tarafada ek gelir imkanı.
ve ayrıca 1 ton gazete kağıdı (içinde defter kağıtlarıda var) mevcut.gazete kağıtları fazla nemli değil ve dağınık değil hepsi amatörce balya balya toplu fazla yer tutmaması için.yer marmara ereğlisi .
ilgilenenler buraya yada
hurdax@mynet.com
adresine e-mail atabilir.
ilgilenenler lütfen tekliflerine fiyat yazsınlar.
Not:Sevkiyat bana ait değil.Peşin ödeme alıncaktır.
( Çek,senet.vade kabul olunmayacaktır).
Alış verişten memnun kalınırsa sürekli,kalıcı iş yapılacaktır.
Aracım olmadığı için ben teslimat yapamıyorum,o yüzden aracı olan kişiler benden alıp teslimat işini yapabilirler fiyatta anlaşabilirsek.Hazır toplanmış mal satılacak.Dediğim gibi alış verişten memnun kalınırsa sürekli çalışılabilir.her iki tarafada ek gelir imkanı.