Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Teneke Peynir Üretimi

BaşlatanAlexx10Tarih14/12/2009 01:46:29Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
öncelikle herkese Selamun Aleyküm şimdi paylasacağım konuyu daha önce bir cok foruma yazdım ve cevap alamadım öncelikle kendimden bahsedeyim adim Ezel Selman istanbulda yasiyorum esnafim Allaha cok sükür işlerimiz oluyor haftada 3 teneke 17 kiloluk peynir tenekelerinden satiyoruz bakkalimizda simdi bilen arkadaslardan yada varsa bu isle ugrasmis arkadaslardan bilgilerini bekliyorum bu 17 kg lik teneke peynirlerinin uretim maliyeti ne olur kac litre sutten kaliteli teneke peynir uretilir ne gibi uretim makineleri gerekli bu makinelerin fiyati ne kadar ve uretim icin ne kadar bir alan gerekli simdiden tesekkurler Saygilarimla....
Çalışmak Çalışmak Çalışmak Sakıp Sabancı

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye14 yazı
yok mu bu konuda bilgisi olan sanirsam burdanda bu konuda bilgi alamiycam:(

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye14 yazı
gûncel kere gûncel

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı

Sayın ezel bu konuda tabiki bilgili kişiler vardır yanlız istemiş olduğunuz kapasite çok düşük. Bu düşük kapasitede karlılık ve verimde düşük olur.
Ayrıca küçük bir mandıra kurmak için yere ihtiyacınız var.Yapmak istediğiniz tam olarak anlayamadım Günlük işleyeceğiniz süt kapasitesini ve yerinizle ilgili detaylı bilgileri geçerseniz yardımcı olmaya çalışırım.Sitemizden makinalar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
www.turkoz.com.tr
info@turkoz.com.tr
m.ali@turkoz.com.tr
Makina Müh.
Mehmet Ali Güzelordu

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis