vallahi bende çok merak ettim neyaptı acaba bu arkadaş.. bu kadar fikri aldı parayıda buldu ülkeyimi terk etti neyaptı :D allah yardımcısı olsun :) başarılar
Merhaba arkadaşlar ben geldim. Merak edenleriniz olmuş. Hemen söyleyeyim, hiçbir halt olmadı açıkçası. Yeni fikirler almaya geldim. Tezgahı çıkarıp aynı akşam 4 farklı yere gittim, bırak satış yapmayı bir allahın kulu dahi uğramadı. Anlayamadım gitti. Sonrasında ise aracımı sattım, 2 ayrı şirkette 1'er yıl çalıştım. Şu an 1 haftadır işsizim ve 9 bin tl nakitim var. Kara kara düşünüyorum.
yerin belli olsun devamlı aynı yerler olabilir. ayrıca sabah erkenden 11 e kadar 15 çeşit kahvaltı tarzı bişey de yapabilirsin.dönüşümlü yaparsın yani. Allahın izniyle kesin tutar. ben de girceğim bir işe ama elimden tutan yok yaw bi türlü kıramadım kabuğumu
Selam arkadaslar butun yorumlarinizi okudum bu pilav isiyle ilgili ayrintili bilgi verebilecek birisi varmi..maliyet olarak yani kilo bazinda porsiyon birim maliyeti olarak tsk ler
aziz
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz