Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pilav Tezgahı

BaşlatanpilavcigeldiTarih05/12/2009 11:37:45Yorum40

İlk mesaj
Yeni Üye28 yazı
.
Pilav isteriz

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorum
Yeni Üye16 yazı
gelmediğine göre işler ii galiba..yorgun argın geliyordur eve.Allah kolaylık versin

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yayyncylyk
Üye103 yazı

vallahi bende çok merak ettim neyaptı acaba bu arkadaş.. bu kadar fikri aldı parayıda buldu ülkeyimi terk etti neyaptı :D
allah yardımcısı olsun :) başarılar
N lmş byk dm lmdysk, hyllrmz stmdky...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye6 yazı
pilavcı nasıl gitti acaba satışların başarmışındır inş .

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ö?renci
Yeni Üye28 yazı
Merhaba arkadaşlar ben geldim. Merak edenleriniz olmuş. Hemen söyleyeyim, hiçbir halt olmadı açıkçası. Yeni fikirler almaya geldim. Tezgahı çıkarıp aynı akşam 4 farklı yere gittim, bırak satış yapmayı bir allahın kulu dahi uğramadı. Anlayamadım gitti. Sonrasında ise aracımı sattım, 2 ayrı şirkette 1'er yıl çalıştım. Şu an 1 haftadır işsizim ve 9 bin tl nakitim var. Kara kara düşünüyorum.
Pilav isteriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye6 yazı
1 gün satış yapamadım diye mi bıraktın hemen işine 1 ay yapsaydın en azından

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye20 yazı
yerin belli olsun devamlı aynı yerler olabilir. ayrıca sabah erkenden 11 e kadar 15 çeşit kahvaltı tarzı bişey de yapabilirsin.dönüşümlü yaparsın yani. Allahın izniyle kesin tutar. ben de girceğim bir işe ama elimden tutan yok yaw bi türlü kıramadım kabuğumu

Yeni Üye20 yazı
yorum yazdık ama işi bırakmışsın .bayrampaşada bu işi yapan tanıdığım var 500 tl para kazanıyor günlük kendisi öyle dedi.yarısı masraf olsa iyi para

Yeni Üye39 yazı
:) tezcanlı birine benziyorsunuz. Azminizi tebrik ediyorum bence hiç yılmayın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
Selam arkadaslar butun yorumlarinizi okudum bu pilav isiyle ilgili ayrintili bilgi verebilecek birisi varmi..maliyet olarak yani kilo bazinda porsiyon birim maliyeti olarak tsk ler
aziz

Yerleşim ALMANYA / EssenMeslek Serbest meslek