Arkadasim bu dediklerinin altina imza atilir da, dunyada da ayni sey gecerli farkli olarak karsina cikabilecek pek bir uygulama goremezsin. Bak ne guzel catering firmasinda calisiyormussun, okulun da var, bu sekilde devam etmeni tavsiye edebilirim sana.
Sermaye yok demissin, sanirim o firmada kazandiklarinin tamami okul harcligi olarak mi kaliyor, eger oyle ise ya az kazaniyorsun ki nufusun yuzde 90 i gibi ya da cok mu savurgan bir yapin var ? onu anlayamadim ben. Bu hususlarin haricinde fikirlerin eger orijinalse illaki zamani geldiginde degerlendirecek birileri cikar karsina diyebilirim sana, ama dikkat et orijinal fikirlerden bahsediyorum.
Zeka, durustluk, caliskan olmak guzel erdemler ama bence pek fazla da takilma bu duruma, anladigim kadariyla ticarete atilmak istiyorsun ama gunumuzun ticari anlayisinda bu erdemlerin oncelik siralari ziyadesiyle degismis durumda. Istersen cevrene bir bak , isini tikir tikir yurutenlerin ne kadari zeki yada diger bir degislee senden zeki,,,, ne kadari durust ve ticaret ahlakina yakisir sekilde calisiyor,,,,,, ve en onemlisi ne kadar calismislar ki o noktalara gelebilmisler, gecmiste neler olmus,neler yasamislar,hangi gelismeler yada midern tabirle trendler o nlari bu noktalara getirmis, bence iyi analiz et.
Bence simdiden bunlari kendine dert etme, firsat illaki cikar karsina bir zaman, ama donemi cok fazla kafana takma. Olacagi varsa olur merak etme, ama illaki olacak diye de kendini sartlandirma, sukut-u hayale ugrayabilirsin.
Saygilarimla