Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yufka Üreterek Toptan Ve Perakende Satış Yapmak

Başlatanemre80Tarih02/12/2009 18:24:25Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye63 yazı
Merhaba arkadaşlar herkes gibi benimde kendi işimi kurmak hayalim var yufka üreterek toptan ve perakende satış yapmak istiyorum bunu için bir dükkan açmanın maliyeti nedir?

Evde üreterek reklam yolu ile evlere servis dahamı iyi fikir vergisiz masrafsız yada
evinde yufka ürettirerek (tabi bütün malzeme benden) satışını yapmak
yada satışı sadece telefon siparişi ilemi yapsak fikrimi geliştirmek için fikirlerinizi bekliyorum.
Y. Emre YILDIZ

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye295 yazı
1. Çevren Olması Gerekiyo Öncelikle Eger Evde Yapıcaksan
2. Vergiden Çalma :D

Bide Kardeşim Bu işlerin kaymakları hep yendi farklı bişey bulmak sana daha çok kazandırır..genede inş. muavvak olursun..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye187 yazı
Kardeşim kayseride adamın biri bu işi yapıyo iyide para kazandığını düşünüyorum. Eğer çevre müsaitse bence harika bir fikir
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

http://www.kargosubizden.com

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye63 yazı

yorumlar için tşk. marketlerde dikkatimi çekiyor yufkalar sürekli satılan bir ürün börekçi tanıdığım var unun maliyetinide hesaba vurursak kar marjı yüksek çıkıyor
Y. Emre YILDIZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye176 yazı
ben uncuyum...belirttiğin şekilde gireceksen, girme bu işe...
istisnayım,,kaideyi bozarım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
sevgili arkadaşım öncelikle umarım yufkacılıkla ilgili iş tecrüben vardır diye sormadan gecemiyorum maliyeti ilk etapta az gibi görünsede yeni yasa ve kanunlar yüzünden dahada zorlaştırıldı.maliyetine glince 1 cuval un normalinde tabi kabataslak bir hesap yapmak gerekirse nakit 5000tlyi gözden cıkar ve daha fazlasınıda olabilir şimdi dükkan açtın vergi stopaj muhasebe kira işçi elektrik su yemek içmek kendi masrafın bunları düşün evede ise evden eve olurdersen busana azbir maliyet demektir gnede sen bilirsin ama evde olucak biriş değil bana göree çünkü mben buiş 6 yaşımdan beri yapıyorum gerisini sen hesapla
şuan 26 yaşındayım

mehmetaydın

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er
Üye2981 yazı
Kapalı semt pazarlarında sadece yufka satan tezgahlar görüyorum . Bence aklına gelmiş, sen bir dene pazar yerinde iki tezgah kiralasan , yer kirası araba barası vs 100 tl kaybedersin .( BELKİ O KADAR BİLE MASRAFIN OLMAZ ) Yufka için harcayacağın un vs için ne kadar harcarsın bilmem ama pazarda bu işi yapanlar var . git bir pazarda bütün gün izle bakalım ne kadar mal satıyorlar . Bence denemekte fayda var.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye63 yazı
drreams arkadaşım çok teşekkür ederim yorumun için maliyetleri hesaplaınca biraz düşünmem gerektiğini hissettim
sayın huyhuyhuy sizin yazılarınızıda takip ediyorum ben önceden pazara çıkıyordum ek iş olarak aklımada ordan geldiama bu iş başlı başına bir iş onun için artık sıcak bakmıyorum.
Y. Emre YILDIZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye77 yazı
Merhaba
Tarım ve köy işlerinden üretim izni almanız için öncelikle üretim yeriyle ilgili sıkı şartlar vardır; seramik zemin ve duvarlar ,bölmeler mermer tezgahlar,ayrı giyinme yerleri ve yemek yeme yeri birde en önemlisi üretimin başında duracak üretimden sorumlu gıda mühendisi.
El yufkası yapacaksanız yaklaşık 20-25bin civarı,makina üretimi yapacaksanız 100bin civarı maliyet çıkar.Bir dönem ortak olarak çalışmıştım sıkıntılı bir iştir.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek