Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Altarnatif Yurtdisi Kargo

BaşlatankartalimkartalTarih25/11/2009 18:27:42Yorum4

İlk mesaj
Üye211 yazı
Arkadaslar ben Hollanda ikamet ediyorum ve Turkiyeden herhangi bir webshoptan urun alacak olsam ucuz alabilirim ancak aldigim urunun bana gelmesi veya Kargo ile gonderilmesi o urunun bir kac misline mal oluyor. Bundan dolayi diyorum ki Turkiyede is kurmak isteyen arkadaslar arastirsin; altarnatif yurtdisi kargo kursunlar ancak, uygun olamak sarti ile. Eger az bir maliyetle urun yurtdisindaki musteriye yetistirilirse hem yurtdisindaki Turk vatandaslar mutlu olur hem de Turk ekonomisi kazanir. Bence acik bir pazar dusunu derim.
Saygilar.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye163 yazı

turpex.com
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
Webshoplardan alacagin her urunu ulkeye kargo yapamazsin ki, diger bir yandan turkiyede KDV vergisi odeyeceksin + hollanda da odeyeceksin. urun fiyati nerede baksan %40 artar :) Ki yurt disi diyorsun DHL, TNT, UPS, FedEX.... bunlar hem kara hemde hava tasimaciligi yapmaktadirlar, hep rakip olacaksin hemde bunlardan birileri ile gecmek zorunda olabilecekler. Tabi bu oradan alacagin bir urunede bagli. Cep telefonu alip satamazsin, bayilik sistemi ile kurulmus yabanci sermayeli firmalarin urunlerin her ulkeye sokamazsin. Bence hic mantikli degil

Yerleşim Türkiye
Üye183 yazı

ptt kargo bu işi yapıyor
www.nevkaptarim.com.tr

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Saty? / Pazarlama