Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hurda Kağıt Karton İşi

BaşlatanuyducuxTarih19/11/2009 02:35:19Yorum43

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Boş arsam boş depom ve bir pick up aracım var.
Tekirdağ'da gazete kağıdı ve karton toplama yeri kurup
bunları satmayı düşünüyorum.

Ancak sorularım var :
Gazete kağıdı presleniyormu yani nasıl balyalıcaz pres makinası almak şartmı.yoksa normal balyalasak yeterli mi?
Karton derken bir sürü çeşit karton oluyor mesela kahverengi kuşe yüzlü gibi bunlar fark ediyormu balyalanırken.
bu tür sorularım var.
bir de güncel fiyatları bilen varmı acaba.
fabrikasına kendimiz ***ürürsek kaça,
toptancı benden alırsa kaça alır .
saygılar.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
43 yorum
Yeni Üye8 yazı
Öncelikle herkese selamlar ....
Ben bir arkadaşımla birlikte hurda pet ve plastik işine girmeyi düşünüyorum... Bu işin sokak satıcılarından toplama ve balyalayıp bu ürünleri işleyen yerlere aracılık etme işini düşünüyorum. Bu konuda çalışanlar kişiler ve firmalarla irtibata geçmek istiyorum.Herkese hayırlı işler,bol kazançlar...
HERKES KENDİ KALBİNİN EKMEĞİNİ YER...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Her gün 2-3 konteynır gazete kağıdı hurdası arıyoruz, birde bugün kü fiyatını bilen var mı ?Teşekkürler
T.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı

Tekirdagda karton ve kagit alimi yapabilecek toplayici varsa satmak istiyorum
TEKİRDAĞ/merkez ...

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
ankarada adresinizden hurdaları alırım
Ali çınar

TEL:05415919823

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye10 yazı
istanbul, tekirdağ bölgelerinden nakliye aracılığı ile hurda kağıt, karton ve gazete alımı yapıyoruz ilgilenen arkadaşlar www.ayhangeridonusum.com ulaşsınlar fiyat ve alım şartlarını konuşalım.
Ayhan Metal Geri Dönüşüm Nak. San. Tic Ltd. Şti.
Web: www.ayhangeridonusum.com
Telefon : 0.212.858 02 78 - E-posta: www.hurdaaluminyumfiyatlari.blogspot.com
www.hurdademirfiyatlari.org
Adres: Akçaburgaz Mah. 13.sokak no:7 Esenyurt/İST

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Ankarada eski gazete alinir
....

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye105 yazı
merhaba arkadaşlar. kağı konusunda oluklu mukavva imalatı yapan bir arkadaşım var bu arkadaşın söylediği kağıdı hurda olarak alıp karton veya oluklu mukavva yaparsan para kazanıyorsun. hurda topla sat para kalmıyor ama senin madem kamyonetin depon ve arsan varsa sana çorluda 3 tane fabrika söyleyeceğim hurdalarını alıp deponda biriktirip 7 - 8 ton oldumu ki 1 haftada olur bana satabilirsin nakit alım yaparım fabrikanın sattığı rakamlarıda biliyorum. ancak ufak araç ve orada depo lazım ben istanbuldayım sana uyarsa özelden sana detaylı bilgi verebilirim. ki ek olarak da bu işi yaparsın sermaye istemiyor. çünki
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
merhabalar
bende hurda kağıt toplama işi yapmayı düşünüyorum.bir panelvan aracım var geçenlerde yaptığım bir çalışma neticesinde sadece marketlerden olmak üzere 4 saatte
yaklaşık 400 kilo kadar kağıt topladım yanımda oğlumda vardı .sonra bunları maltepe bir toplayıcıya 0,18 krş sattım .ancak ertesi gün tekrar toplamaya çıkamadım
kazandığımız miktar az gibi geldi .toplama da yaklaşık 15 tl lik yakıt harcadım
sizce bu iş yapılabilirliği olan bir işmidir .
ve toplanan hurda kağıtlara daha yüksek ücret veren toplayıcı yada fabrikalar varmıdır.
bu işte tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim...
mvltcpr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
Konu güncel değil heralde fakat ilgilenen arkadaşlar olursa diye yazıyorum,
ondüle işi ile ilgilenen varsa benimle irtibata geçmelerini rica ederim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye105 yazı
kuyumcuda çeyrek altın misal 150 tl ye alırsın ama 155 tl ye satarsın altın düşsede aradaki fark değişmez hurda işi de böyledir kağıt. demir. naylon. plastik vs hepsinin ayrı ayrı çeşitleri ve işleyişleri vardır. pres işine yarayacaktır. nakliyeden sana veya alana tasarruf sağlayacaktır. lisans şart. maliyetine katlanacaksın. iyi araştır bilmediğin işte seni kandırmaya çalışan çok olur ama neticede altında olduğu gibi senin marjın değişmez. o yüzden fiyat sürekli değişir. ama sen çok etkilenmezsin.
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye38 yazı
meyve agac kasa atiklari nasil oluyor geri dönüsümü varmi bilgisi olan arkadaslar varsa sevinirim

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
Ben alıyorum kâğıt karton kocaeli gebze deyim bilginize sayglr 0545 737 18 35 yardımcı oluruz
Hh dır TV

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Yöneticilik
Yeni Üye4 yazı
kağıt işi riskli çünkü eline geçecek kağıt büyük ihtimal yolda gelirken ağır bassın diye suya sabuna bulaşmış olarak gelir.

En temiz ve risksiz olani Alüminyum toplama işi. Yasal prosedürden sonra gereken sadece 1 metre küp press basacak makinanın olması yapımı youtubeta bolca var evde bile yaparsın

elinde bir kaç tane kendine ait toplama aracın olursa seninle çalışanın çok olur kantara gelen toplayıcıya peşin parasını verirsin - peşin çalışırsan çalışanı kaybetmezsin

yukarıda bahsettiğim konum 2. elciliktir
diğer türlü 3. ve dördüncü el girişimci olursun yani yukarıdaki aynı işi başkası yapar sen de ondan toptan mal alırsın bu da maliyetini yüskeltir

kısacası oturucan adamlarla çay içip amele muhabbeti çeviricen yoksa kazanamazzsın riskli bir iştir
hurda alüminyum külçesi satan varsa kilo başına 80 kuruştan alırım

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Elektrik / Elektronik