Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Su Şişeleme Tesisi Kurmak

BaşlatanlefkeliTarih18/11/2009 21:20:41Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Arkadaşlar ben Kıbrıstan KONIKSe yeni üye oldum.Sizlerin yazılarını okudukca yeni fikirler ve bilgileri almaktayım. Benim de aklımda olan ve kurmayı çok istediğim su şişeleme tesisi için pek fazla fikrim olmadığı için sizlerle paylaşmak istedim.Kıbrısta hemen hemen hiç bir ev çeşmeden su içmiyor. Kendi bahçemde bulunan ve tahlil sonucu mükemmel olan su kuyusu var ve bunu değerlendirmek istiyorum.Böylece aklıma takılan soruları sizlerle paylaşmak ve konuyla ilgili bilgi ve fikirleri olan arkadaşlardan faydalanmak istiyorum.
1-Maliyeti ne olur
2-Tesis ne boyutta olmalı
3-Komple tesisi kuran firma var mı vs.

Hepinize saygılar sunar işlerinizde başarılar dilerim

Yerleşim Kuzey Kıbrıs TC / LefkeMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye163 yazı
Mümkün oldugu kadar yer altı su kaynaklarınızı kullanmayın ,Açık atmosferdeki nemden su elde etmek konusu ile ilgilenirsen günlük 200 litre ile 5000 litre arasında üretim yapan üniteler mevcut ve bunlar 220 ve 380 volt dışında rüzgar ve solar enerji uyumlu, yani ilk yatırım maliyeti dışında üretim maliyetin Sıfır .
Makineler Abd menşeili bir firmaya ait.
Şişeleme ve dagıtım sana kalmış tabiki.Ayrıntılı bilgi almak istersen ilgili firmanın linkini verebilirim.
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Purpose
Mümkün oldugu kadar yer altı su kaynaklarınızı kullanmayın ,Açık atmosferdeki nemden su elde etmek konusu ile ilgilenirsen günlük 200 litre ile 5000 litre arasında üretim yapan üniteler mevcut ve bunlar 220 ve 380 volt dışında rüzgar ve solar enerji uyumlu, yani ilk yatırım maliyeti dışında üretim maliyetin Sıfır .
Makineler Abd menşeili bir firmaya ait.
Şişeleme ve dagıtım sana kalmış tabiki.Ayrıntılı bilgi almak istersen ilgili firmanın linkini verebilirim.

linki rica edebilirimiyim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er