Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kuzey Irak'a Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticareti

Başlatanarman_guneyTarih17/11/2009 20:02:58Yorum49

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
arkadaslar uzun zamandır düşünüyorduk depo açmayı
bizim zeytin işletmemiz var yıllardır bu işte çırpınıp durduk sonuç olarak elimize bir tesis ve birazda para kaldı. en sonunda anladım ki türkiyede ticaret maalesef ölmüş durumda vadeler 4-5 ayları bulurken paranızı tahsil etme güçlüğüde cabası .

ıraktaki esnafların çoğu dürüsttür ama dolandırıcılık olayı herkesin başına gelmiş maalesef.ve ordada hiçbir hakkınızı arayabileceğiniz bir yer yok.

bende bu hafta oralara gidecem zahoda depo açmayı düşünüyorum görüşmelerimi bitirdim sayılır.hem zeytin hemde ucuz temin edebildiğim her ürünü satmak istiyorum.Gıda ve özelliklede inşaat malzemeleri için direk imalatçılarla irtibata geçebilirim.

arman_guney@hotmail.com
SİLVER ZEYTİNLERİ

YETİŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
49 yorum
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar Arman Bey biz Lojistik ve Danışmanlık Yapmaktayız. Ürünlerinizi Yurtdışına çıkarmada Yardımcı Olabiliriz. Bu konuda beraber çalışabiliriz. www.aeclojistik.com 0212 571 34 31
......2:::SANAL İMZA:::1....

Yerleşim Türkiye / YstanbuylMeslek Grafiker
Yeni Üye14 yazı
başta k.kırak ve tüm arap ülkelerine inşaat,kozmetik ve tekstil ürünleri ihraç eden firmayız.dohokta irtibat ofisimiz solopide dopolama sahamız mevcut.bizimle çalışmak isteyen tüm üretici firmalarıyla irtibata gecebiliriz.adres.dr teyfik sağlam cad.no5 kat2 daire7.dikilataş bakırköy istanbul.tel 0212 570 08 21.cep.0533 466 04 24

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Doktor
Yeni Üye14 yazı

başta k.kırak ve tüm arap ülkelerine inşaat,kozmetik ve tekstil ürünleri ihraç eden firmayız.dohokta irtibat ofisimiz solopide dopolama sahamız mevcut.bizimle çalışmak isteyen tüm üretici firmalarıyla irtibata gecebiliriz.adres.dr teyfik sağlam cad.no5 kat2 daire7.dikilataş bakırköy istanbul.tel 0212 570 08 21.cep.0533 466 04 24

Yeni Üye14 yazı
ERBİL.dış.tic A.Ş olarak başta kuzey ırak ve arap ükelerine inşaat,kozmetik ve tekstil ürünlerini ihraç eden firmayız.dohokta irtibat büromuz, solopide dopolama sahamız mevcut.firma olarak zaxoda sohowrum projemiz mevcut .Bu proje doğrultusunda bizimle çalışmak istiyen tüm üretici firmaların ürünlerini showrumumuzda tanıtarak üretici firmalarla alıcıyı bir araya getirmeyi planlıyoz.Bizimle çalışmak istiyen tüm üretici firmalar ile irtibata geçebiliriz.
Adres: Dr.teyfik sağlam cd.murat ap.no:5 kat.2-daire7 dikilitaş/bakırköy istanbul
Tel fax:0212 570 08 21
e-mail: yunus_tasova@hotmail.com

Yeni Üye8 yazı
değerli arkadaşlar ben bir yıldır ıraktayım
bu pazar tam bir çakal vadisi
dikkat edin evet nakit ticaret ve nakdi güç mevcut...
ama buradaki insanlar tam bir savaş tüccarı...yani malınızı,ürünüzü,silebileceğiniz kadarını sokun.çünki bir iğne yi çıkarmak bile imkansız neredeyse,ve ticari ahlakın sıfır olduğu bir yer.ben burada inşaat ve şimdi gıda tedarikçiliği işiyle uğraşıyorum.lütfen emek ve birikimlerinizi özellikle burada değerlendirirken dikkat edin.çünki burada kazanmakta çok kolay kaybetmekte...iyi araştırma ve etüd yapmadan lütfen yatırımlarınıza dikkat edin.kimisi çıkmış formlarda şöyle sağlam böyle sağlam ahkam kesiyor belliki tokatçı ağzı ve belliki öyle...
aman arkadaşlar dikkat bu pazara 5 parmağın 5 ide bir değil mutlaka kabul ediyorum ama burada sizin hakkınızı koruyacak bir kurum kuruluş yada bir güç mevcut değil yani dolandırılıp çaresiz kalma olasılığınız %70...%30 doğru atış yaparsınız onuda iyi araştırın derim.herkeze hayırlı kazançlar arkadaşlar...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
BIZ KUTAHYADA DUSAKABIN IMALATI YAPMAKTAYIZ KUZEY IRAK PAZARINA GIRMKE ISTIORUUZ BU KONUDA BILGILI CIDDI ARKADASLARLA FIKIR ALISVERISI YAPMAK ISTIYORUZ
0541 6427240 İBRAHİM ÇELİK
NVCV

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Esnaf
Yeni Üye71 yazı
ARKADAŞLAR IRAK İÇİN BİR TİCARETİNİZ OLURSA
BEN HER ŞEKİLDE YARDIM CI OLABİLİRİM ORTAK YADA ARACI OLARAK SİZE YARDIMCI OLABİLİRİM

IRAK İÇİN DÜŞÜNİLEN ARKADAŞLAR İÇİN
İMRAK GÜMRÜKLEME
İTHALAT İHRACAT GÜMRÜKLEME NAKLİYAT
İŞLEMLERİ YAPMAKTAYIZ
IRAK VE TÜRK GÜMRÜĞÜ İÇİN DİR
21,000_ÜZERİNDE_KANTAR_AMBAR_
3KATLI_BİNAMIZ_5.OFİSİMİZ_2.DAİREMİZ
HİZMEDİNİZDEDİR.

IRAK DA YERLERİMİZ
ZAHO _______(1) OFİS) (1)DAİRE
DOHUKTA _______(1) OFİS) (1) DAİRE
ERBİLDE _______(1) OFİS) (1) DAİRE
SÜLEYMANİYDE__(1) OFİS) (1) DAİRE
AMBARLARIMIZ MEVCUTDUR
KONUYLA İLGİLENENARKADAŞLARIM ŞAYET, BANA AŞADAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİMDEN ULAŞASINLAR, VEYA IRAKA GİDECEKSENİZ, OFİSİMİZE DE BEKLERİM, DAHA AYRINTILI KONUŞMA FIRSATI YAKALAMIŞ OLURUZ,

BİZE ULAŞAÇAĞINIZ NUMARA
GSM: 0532 443 44 54
MSN:imrakkadafi@hotmail.com
5324434454
KADDAFİ İMRAK

Yerleşim Türkiye / SilopiMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye29 yazı
SAYIN YETKİLİ . ben yavuz yılmaz istanbul dan yazı yorum kuzey ırakta yatırım yapmak isti yorum dış cepe kaplaması ve aksasuarları üretiyorum kısaca bizde söve olarak geciyor ismi veb sitesi adresini de göndriyorum size bakıp bana yardımcı olur sanız cok memnun olurum tabi benim düşündüyüm bölge süleymaniye siz ne dersiniz bilmem siteadresi (www.atlantissove.com) burdan üretimini yaptıgım ürünleri görme şansınız olur . orda şirket kurucam bunu icin ordaki satıcı ve tüketiciler olarak bana yadım cı olursanız sevinirim şimdi den teşekkür ederim iyi calışmalar.
yavuz

Yerleşim Türkiye / YstsnbulMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı
alçı sıva profilleri üreticisiyiz delikli köşe ve kaba sıva profili üretimimiz var aynı zamanda pvc pis su ve pprc temiz su sıcak su boruları ihracatı yapıyoruz irtibat için serdar@ciftleryapi.com veya 0 362 256 06 39 nolu tel i kullanabilitsiniz.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye74 yazı
Atamiks Boya olarak Irak bölgesine satışlarımız mevcuttur, fiyatlarımız oldukça rekabetçi olup, kalitemiz muadillerinin çok üzerindedir. İç pazarda da bayilik sistemimiz başlamış olup, bu konuda görüşmeler için export@atamiksboya.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Yeni Üye16 yazı
herkeze slm arkadaşlar kendime ait 20 tırım var ve türkcumhuriyetlerine çalışıyorum
ihracat yükleri olan arkadaşlar bana ulaşabilir
0537 991 02 87
ARTI ULUS ARASI TAŞIMACILIK
sabri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
merhaba
ben kayseride boya imalatı yapmaktayım ıraka nasıl boya satarız yardımlarınızı bekliyorum

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye54 yazı
sevgili arkadaşlar
ırakta ciddi bir bağlantınız yok ise ıraka yaklaşmayın.ya kurumsal olacaksınız yani dünyaca tanınan bir marka yada çok iyi bir ahbabınız ( oranın aşiret liderlerinden yada en yakınından biri ) oLACAKSINIZKİ orada sıkıntı yaşamayın.diğer türlü orada sıkıntı yaşarsınız çünkü orasıda bekaretini kaybetmiş bir bölgedir.çok çok iyi tanıdığım bir şahsiyet ırak pazarından muazzam derecelerde paralar kazandı ..ırak savaş patladıktan 8 ay - 1 yıl sonra oraya gitti.kaymağını bir şekilde yedi ( yaklaşık 4 yıl ) .hatta almış olduğum duyumlara göre gümrük ayakçılığını yapan vatandaşlarımız dahi trilyoner oldular.fakat
şu saatten sonra orada eğer güçlü bir tanıdığınız yok ise efor sarfetmeniz inanın boşa kürek çekmekten başka birşey değil. çünkü PASTA TÜM DÜNYACA PAYLAŞILDI
herkese ve her fikre saygı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis