Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kuzey Irak'a Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticareti

Başlatanarman_guneyTarih17/11/2009 20:02:58Yorum49

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
arkadaslar uzun zamandır düşünüyorduk depo açmayı
bizim zeytin işletmemiz var yıllardır bu işte çırpınıp durduk sonuç olarak elimize bir tesis ve birazda para kaldı. en sonunda anladım ki türkiyede ticaret maalesef ölmüş durumda vadeler 4-5 ayları bulurken paranızı tahsil etme güçlüğüde cabası .

ıraktaki esnafların çoğu dürüsttür ama dolandırıcılık olayı herkesin başına gelmiş maalesef.ve ordada hiçbir hakkınızı arayabileceğiniz bir yer yok.

bende bu hafta oralara gidecem zahoda depo açmayı düşünüyorum görüşmelerimi bitirdim sayılır.hem zeytin hemde ucuz temin edebildiğim her ürünü satmak istiyorum.Gıda ve özelliklede inşaat malzemeleri için direk imalatçılarla irtibata geçebilirim.

arman_guney@hotmail.com
SİLVER ZEYTİNLERİ

YETİŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
49 yorum
Yeni Üye6 yazı
selam biz pvc ve çift cam üreticisiyiz. istanbulda atölyemiz var. bu konuda bi ihtiyacın olursa yardımcı olurum. volkanbartu@hotmail.com
wolkimen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye111 yazı
selam bende ev tekstil malzemeleri satmak istiyorum.
kuzey ırakta nasıl olur acaba hangi şehrinde iş yapabilirim.
orda dükkan açmak için ne tür prüsüdürleri var .maliyet ne olabilir.
bu konuda sizin ve bu yorumları okuyacak arkadaşların fikri varsa yardımcı olmaları istiyorum
saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye29 yazı

ıraklı ortak olması elzem senin orda çevren yok o seni en az 2 sene ileriye ***ürür.
ancak dikkatli olman lazım ortak konusu çok tehlikeli olabilir.
arkadaslar mail yada telefon yazabilirsek temas için çok iyi olur
SİLVER ZEYTİNLERİ

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ymalat
Üye191 yazı
slm,
paslanmaz celik dusunursen
orda guzel bir talebi var. biz yardimci oluruz

Yeni Üye29 yazı
mustafa bey ben sizi ararım iyi günler

paslanmaz çelik nereelrde kullanıyorlar misal makina yapımında mı yoksa daha farklı işlerdemi
ayrıca siz işleyipte mi satıyorsunuz özel üretiminiz varmı?

SİLVER ZEYTİNLERİ

Üye191 yazı
insaat (balkon korkuluklari) tekstil , gida makinalari , turnikeler, sanayi tipi ticari mutfaklarda vs sayamacagim ve sana burda
detaylandiramayacagim kadar cok alanda kullaniliyor. ve giderek de kullanimi artiyor.
paslanmaz celik uretimi turkiyede yok biz ithalatciyiz .
irak suriye romanya yugoslavya ve benzeri ulkeler bu tip malzemeleri genelde turkiye uzerinden aliyor . fakat o bolgeler cok ta guvenli degil saglam bir tanidiginizin olmasi gerekiyor o yuzden giremiyoruz.

Yeni Üye29 yazı
innş biz sağlam oluruz oralarda niyetimiz kötü değil amacaımız kalıcı olmak o yüzden ince eleyip sık dokuyoruz
SİLVER ZEYTİNLERİ

Yeni Üye1 yazı
merhabalar arkadaşlar,

kuzey ırakta gıda perakendeciliği hakkında bilgisi olan var mıdır acaba

Yeni Üye38 yazı
Merhaba benimde ırak üzerine bir çalışmam var arkadaşım orada 2 yıldır tekstil üzerine market açtı ben gıda üzerine bir çalışma düşünüyorum işbirliği arkadaşlarla görüşmek isterim gıda üzerine msn yildiz.cihat@hotmail.com konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim
www.cihatyildiz.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye29 yazı
arife hanım ben size ulaşacağım ilginize teşekkür ederim.
öncelikle arkadaslar herkese ulaşıp elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum kimse beni yanlış anlamasın
bizimkisi bir umut yada hayal değil imkanımız olduğu için böyle birşeye kalkışıyoruz ilginize gerçekten teekkr ederim.
SİLVER ZEYTİNLERİ

Yeni Üye29 yazı
cihat bey telefon numaranızı bana mail atarsanız en size ulaşırım
yaa siz bana ulaşın olurmu

05547113900
SİLVER ZEYTİNLERİ

Yeni Üye1 yazı
slm ben ergül smg mermer ltd şti müdürüyüm inşaat şirketi olarak türkiyenin her tarafına çalışyoruz öneriler üzerine kuzey ırakta iş yapmaya karar verdik piyasa durumu nasıl arkadaşlar telefon numaralarımız 02626538840

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Esnaf
Yeni Üye48 yazı
ırakta ticaret yapıyorumm ciddi iş yapmak isteyenlerle görğ,üşelim süleymaniyede

Yerleşim Irak / Süleymaniye IrakMeslek Esnaf
Yeni Üye33 yazı
sayın çelik hangi sektör üzerine iş yapmak istediğinizide belirtirseniz belki daha iyi anlarız birbirimizi.özel mesajda atabilirsiniz iş fikirleriniz üzerine.

Yerleşim Irak / SüleymaniyeMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
mrb ben ankarada koltuk üretiminde uraşıyorum ve ii mallarım oldugunu düşünüyorum bana lütfen yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla: tel:0506-313-69-86
kemalyurtoglu

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Yeni Üye11 yazı
bizler Frezya ahşap yapı&dekorasyon olarak a dan z ye ahşap imalatı ile uğraşmaktayız..mutfak banyo amerikan kapı.....vs...
AKINCILAR MAH POSTA CAD 25/A
GÜNGÖREN /İST
05324366954

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye10 yazı
Sayin
Sirketimiz Makedonyada uretilen tum yesil meyve ve sebze ihracati ileurasmaktadir.su anda makedonyadaki Resne bolgesinde bulunmaktayiz.bu bolge elma uretimiyle mesurdur.bu yil ki elma uretimi yaklasin 80 bin tondur.buranin elmasi basta arap ulkeleri olmakla beraber tum dunyaya ihrac edilmektedir.
Isbirlii yapabileceimiz ciddi firmalar ariyoruz. Kuzey Irakta,Bulgaristan , Rumunya, Rusiya,Ukraina,… azarlari olan firmalara oncelik taniyoriz.
Sirketimiz icin daha fazla bilgi edinmek istiyorsaniz web sayfamiza bakabilirsiniz
www.agrofruti.com
Saygilar
KENAN SABEDIN tel 0038970807022
ve
NEHRU SULEYMAN tel 0038978300730
varoltrans

Yerleşim Makedonya / ResenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Merhaba,

Yurtiçi ve yurtdışında ahşap veya normal görünümlü prefabrik evler kuruyoruz. Bunun yanında patenti kendimize ait olan duraform profillerden park-bahçe elemanları, pergola ve hobi evleri yapıyoruz.

Dünyada ilk defa kendinden doğal ahşap görünümlü profil üretimine imza atan firmamız, Duraform ile dünyanın ilk iskele ve villa uygulamalarını gerçekleştirmenin haklı gururunu taşımaktadır.

Firmamız Türk Patent Enstitüsü'ne yaptığı 2007/05258 numaralı başvuru ile ahşap desenli CTP kompozit profillerin patentini almış ve bu profillerin üretim hakkına sahip tek üretici olduğunu tescil ettirmiştir.

Duraform profilleri ile gerçekleştirilen uygulamaların başlıca özellikleri şöyledir;

- Kendinden doğal ahşap desenli veya istenilen renkte üretilebilmektedir.
- Boya, bakım ve yenileme gerektirmez.
- Çürümez, kurtlanmaz ve paslanmaz.
- Bilinen en yüksek deprem dayanımısağlanabilir.
- İnsan sağlığına zararlı hiçbir madde içermezler (PVC, kurşun, silikon vb).
- Her türlü doğal koşula, deniz ve UV etkilerine karşı dayanıklıdır.
- Çelikten daha sağlamdır.
- Son derece hafiftir.
- Kimyasal dayanımı oldukça yüksektir.

Ortadoğu ve arap ülkelerinde birlikte çalışacağımız dürüst iş ortakları arıyoruz.

Lütfen web sitemizi inceleyin. http://www.insomak.com.tr
Serdar Çelenk
İnsomak Ltd. Şti.
0 532 213 07 73
www.insomak.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
Gıda ve temizlik malzemesi ürünlerimizi ihrac etmek istiyoruz. Hem Irak'taki hem diğer pazarlardaki ithalatçılara ulaşmak istiyoruz. www.faydaas.com.tr web sitemizden urun ceşitlerimizi görebilirsiniz. Erhan Keskin erhankeskin@faydaas.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar Kural Group olarak CE ve İSO standartlarına uygun malzemeler kullanılarak ÇİN mallarından tamamen farklı ve kaliteli şişme oyun parkurları satışı ve kiralaması yapıyoruz ve şu anda ırakta bir piyasa araştırması- şube açılışı yapmak istiyoruz konu ile ilgili bana 0552 551 84 94 - 0532 551 84 94 numaralarımdan gm@kuralgroup.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla
FATİH KURAL

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
yurtdısına acılmak ısteyen kardesleriim ureticipazar.com ziyaret edin odadada guzel projeler var
kısa yoldan fırmaları yurtdısna acılmayı planlıyorlar guzel bır projee
hhusyin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye433 yazı
merhabalar arman bey
kuzey ırak a mal satmak
bu konuda
ürettiğimiz ve çok yeni piyasaya sunduğumuz türkiyede bir ilk olan
sürne esaslı yısı yalıtım kaplamamız(konut tipi ve endüstriyel tip)var. sıcak iklim performansımız müthiş.
teknik rapor ve belgelerin alımını tamamlıyoruz.
termal içerikli kaplamaları bunlar
www.lcoupon.com.tr den görebilirsiniz
yada thermal lcoupon kaplama diye google dan
bu konu ilginizi çekermi sanırım k.ırak inşaat sektörü en son teknik ürünleri kullanıyor ve şu an yenilikler rağbet görüyor.
ilgilenirseniz ticaret ekonomi ve katma değer oluşturabiliriz.
www.alfakaplama.com şirket web sayfam
selamlar

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye11 yazı
Aydında incir işletmeekteyız incir temını konusunda size yardımcı olabılırız..
ziyaret için www.ziygida.com..
ziygida

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda
Yeni Üye3 yazı
Ortodoğu Ülkelerinin Türkiyeden çok miktarda İnşaat demiri ithalatı yaptığını biliyoruz. Bu pazardan karşılıklı istifade edebiliriz. Ortadoğu ülkülerinde bulunan İnşaat demiri ile ilgili çalışmak isteyen arkadaşlar iletişim kursunlar lütfen.

Çamlıca Dış Ticaret
Niyazi ASAR

E, Mail. niyaziasar@gmail.com
MSN: niyaziasar@hotmail.com

İyi bir fikir herşeyi değiştirir..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye292 yazı
walla kardes orda malını satabılmen ıcın dostların olmalı dolandırılırsın paranı alamazsın bazıları zengın olcam para kazancam hayallerıyle gıttı geldı kuyrugunu kısa kısa geldi dikkatli olun.
www.kadinforum.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye36 yazı
Say Kozmetik firması olarak ıslak mendil üretimi yapıyoruz.Bebekler için popo sil,aileler için mendil,cep mendil,makyaj temizleme mendili.Satışıyla ilgilenen arkadaşlar 0212 671 90 81 nolu telefonumuzdan veya saykozmetik33@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat