Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Biznıs

BaşlatanRegaip usluTarih09/11/2009 23:28:38Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Öncelikle slm bütün üye arkadaşlara hayırlı ve bol kazançlı işler dilerim.Ben 3 yıldır ukrayna kırım bölgesinde yaşıyorum .Burada inş. ıthalat ve ihracaat işleri ile uğraşıyorum .Türkiyeden aliminiyum ferforje korkuluk ve çeşitli malzemeler getiriyorum.Burada iş yapmak isteyen çeşitli işadamlarıyla da görüşüyorum. öncelikle şunu çok iyi bilmeniz gerekli burada iş yapabilmeniz için (çok güvenebileceğiniz) iyi bir tercumana ihtiyacınız var .Buda yetmaz tecrübe sahibi olana kadar yetecek paranızda olması lazım .En önemlisi vucud kımyanızın hiç tanımadığınız birisi ile ortak olmayı kaldırabilecek olmasıdır . Buraya gelen Birçok işadamının paraları suyu çekene kadar alemlerde ve gece kuluplerinde eğlendiklerini daha sonra arkalarına baka baka Türkiye ye döndüklerine çok şahit olmuşuzdur.Burada gerçekten iş yapmak isteyen ve ekonomik gücü olan iş adamlarına kurda kuşa yem olmadan hayallerini gerçekleştirebilecekleri iş çok ,ama iş gücü çok yavaş burada çok sabırlı olmanız gerekli herşeye kızmanız herşeye bağırmanız işinizi kolaylaştırmaz dahada sıkıntıya sokabilir çünki başka bir devvelette iş yapıyor olacaksınız .Burada sizin değil buranın vatandaşının kanunları geçerli bu her yerde böyledir.Burada para ve tercüman konuşur siz oturur dinlersiniz, herşey tercumanın onayına kalmıştır .
Bunları size anlatırken korkutmak amacı ile yazmıyorum yaşadıklarımı anlatıyorum.Burada iş yapmak isteyen ekonomık gücü ve tecrübesi olanlara seslenıyorum . karşılıklı güven duyulmayan hiç bir işte başarı olmaz .Şimdiden başarılar diliyorum. Sorularınız ve sorunlarınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olamaya çalışırım ru16@mynet.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum