Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tavuk Besiciliği

BaşlatanCoNNRoaDTarih09/11/2009 16:10:37Yorum31

İlk mesaj
Üye158 yazı
Arkadaşlar ben borsacıyım ama yanında işte kurmak istiyorum. Tavuk besiciliğini araştırdım,güzel ve karlı bir işe benziyor. Tavuk şirketlerinden civciv olarak alıp yetiştirip tekrar o şirkete pazarlama. Bu tarz bir tesisin elemanıyla inceleme için konuştuğumda, çok karlı bir iş olduğunu söyledi.
Diyceğim aranızda yapan yada bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi?
Bahsettiğim şekilde şirketlerden civciv alıp yetiştirme, sonrada bunu yine civciv aldığımız yere pazarlama nasıl karlı bir işmi? Zorlukları nelerdir,ne kadar yatırım yeterli gelir...
Şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy
Paran varsa , elemanın da varsa , birde tavuk kümesi yapabilecek vasıfta yerin varsa . güzel bir iş .

Tavuk firmaları yer kendinizin ise kredilendirme konusunda da size yardımcı oluyorlar.

Şimdiden söyleyeyim küçük kurmayın . adet ne kadar büyük kapasiteli ise o kadar başarı şansınız fazladır.

Eniyi tarafıda , hertürlü malzemeyi onlar veriyor . Ve 45 - 48 gün sonra gelip piliçleri alıyorlar.

pazar arama derdi de yok . Yeriniz varsa kredi de alabiliyorsunuz.

ben de böyle düşünüyorum ve imkanlarım var ama tavuk şirketleriyle irtibat sorunu yaşıyorum hangi şirketlerle görüşebileceğimi biliyorsanız yardım eder misiniz ? teşekkürler .
emre

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ö?renci