Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ukrayna'da Yatırım Ve Ticaret Düşünenler.

BaşlatanGökhanTRTarih06/11/2009 02:59:22Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Merhaba

Ukrayna'da 5. yılımdayım Kiev'de mühendislik bölümü son sınıf öğrencisiyim. şu anda yüksek lisansını yapmakta olan bir arkadaşımla beraber ukraynada iş olanaklarını değerlendirmekteyiz.

Ukrayna avrupa-asya ticaret odası adlı resmi bir kuruluşla bağlantılı olarak çalışmaktayız. bağlantı kurabileceğmiz iş alanlarından birkaç tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum.

1)katlı otopark işletmeciliği. 50% ortaklık veya 100% olarak. karlı bir iş alanı.
2)içme suyu şişeleme ve dağıtımı. (kirli olması sebebiyle halk içme suyu olarak çeşme suyunu kullanmamaktadır)
3)maden işletmeciliği ve odun üretimi için orman arazisi kiralama.
4)torf (turba toprağı),torf briketi, buğday, yağ, şeker, kuru süt, ceviz vs.. ukraynadan ihracatı gibi ve daha birçok alanda pazar araştırması.

Ukrayna'da bu ve farklı alanlarda yatırım yapmayı, ithalat ve ihracatı düşünenlerle birlikte çalışmak istiyoruz. yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla.
e-mail: g.kutluay@gmail.com
msn messenger: g_kutluay@ukr.net

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye19 yazı
Bu sorunun cevabını bende merak ettim. Cevaplayabilecek bir arkadaş varmı acaba ?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye19 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - altugilyas
Ukrayna'da herhangi bir işe başlamadan önce gerekli olan bürokratik giderler ne kadardır? Muhasebe açılışı, ticari kayıt vs.den bahsediyorum. Bir de oturum alabilmek için ne kadar yatırım yapmak lazımdır?

Bu sorunun cevabını bende merak ettim. Cevaplayabilecek bir arkadaş varmı acaba ?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı

Arkadaslar, gokhan tr yaziyi 2009 da yazmis.2014 yilinin sonundayiz, 5 sene once ,ukraynada Hersey guzel olabilirdi ama şimdi Savas var.İnsanlar yerlerini terkediyor,ülke bölünmüş ,bir kargaşa ,bir belirsizlik varken ,siz hala is yapmaktan,firma kurmaktan bahsediyorsunuz ,kafamız ,mantığımız,bakisacimiz herkesten farklı olduğu icin ,zorlukları severiz vesselam .Kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye342 yazı
selam gokan bey 1 aylık 1000 ton cevız kabuklu musterım var 2 aylık 4000 ton mın 2000 ton mangal komuru musterım var 3 lojıstık fırmam var 4 safran var turkıye menseeli buyrun bırlıkde bır syeler yapalım bend e ukraynada eko global lojıstık ltd nın sahıbıyım skypem eko.trans1 telım 0631961551 pp musterım var alumınyum kulce 99.2 99.3 benden analız ve kulce fıyatı sıterer en az 1 yıllık anlasma ve aylık mın 1000 ton
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye342 yazı
selam full calısan pvc lamnrı fabrıkası var su ankı ederı 300 000 400 000 usd arssı dıleyene 100 000 usd ye komple makınelerını yada komple yerı kıralık yeırnıde dahıl kıralıyabılırım ırtıbat skype eko.trans1
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk