Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yardım Avmlerde Yeni Ve Farklı Ne Yapılabilir?

Başlatangoldmund1905Tarih04/11/2009 17:37:22Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Arkadaşlar özelliklede büyük kentlerde yaşayanlarınızdan yardım rica ediyorum büyük bir avmde açık veya kapalı mekan kiralama şansım var fakat ne üzerine yapabilecegim konusunda kararsızım akdenizde anadoluda olmayan farkılı tüm degerli fikirlerinizi bekliyorum. teşekkür ediyorum
BAŞARI SÜREKLİLİKTİR

Yerleşim Türkiye / İiiiiMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye35 yazı
merhaba avm içeriside kozmetik standı acabilirsin istersen ortak olabiliriz bu isi yapan arkadaşım çok guzel para kazanıyor ararsan goruşuruz 0 541 430 78 10
serkan

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Serbest meslek
Üye163 yazı
simulator.com.tr (catalog)
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı

Çıkolata şelalesi. İyi bir sunum ve kaliteli bir stand ile açık mekanda iş yapacaktır. ( İstanbul'da cok basarılı oldu)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye295 yazı
Haşlanmış mısır standı kurmayı dene gorduğum kadarı ile çok iyi kazanıyorlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye20 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - smt147

tşk ederim ben mısır işinin doyduğunu düşünüyorum her işlek köşede muhakkak var ayrıca bu gdo yüzünden insanların mısırdan uzaklaşacagını düşünüyorum tabi bunlar benim fikrim tekrar tşk ederim
BAŞARI SÜREKLİLİKTİR

Yerleşim Türkiye / YiiiiMeslek Otomotiv
Yeni Üye61 yazı
mısır işi hem doydu hem baydı artık neredeyse bedavaya bayilik veriyorlar.AVM nin içinde orta bir yere özel yaptırılmış bir stand ve bu standta değişik desenli kravatlar,kol düğmeleri yada farklı ve ilginç baskılı t.shırtler satabilirsin.gençlerin dikkatini mutlaka çeker.Ben kurdum 1 ay ve gayet güzeldi..simdi yeniden yapmayı planlıyorum
12345

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye60 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - smt147

evet arkadaşım
bu gerçekten çok getirisi olan bir iş
istanbuldaki bütün avmlerde var
gayette kolay bir iş
M.F.Altınçizme

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye20 yazı
tşk ediyorum şu ana kadar fikirlerini paylaşan arkadaşlara hepsini degerlendirmeye alıyorum saolun daha başka fikirleri olan varsa paylaşsın lütfen
BAŞARI SÜREKLİLİKTİR

Yeni Üye82 yazı
acık alanda bır yer kıralayabıyorsan sıgara olayını dusunerek bı cafe acabılırsın emın ol sadece cay satısından masraflarını cıkartırsın gerısı dırekt cebıne kalır ankaradaysan ortak bıle olurum sana baska bı ısı dusunme bıle derım ben svancis@gmail.com dan ulasabılrsın
serkan

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye42 yazı
oyun parkı güzel fikir olabilir.çocuklar görünce çıldırıyor...babalar 5 lira verip avutuyor.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
herkese teşekkür ederim
BAŞARI SÜREKLİLİKTİR