Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Huzurevi Ve Bakımevi Açmak İstiyorum. .

BaşlatancakingTarih28/10/2009 02:16:58Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Ankarada 5 yıldız otel kalitesinde bir huzurevi ve yaşlı bakım evi acmak istiyorum.Bu konuda bilgisi olan arkadasların bilgisine ihtiyacım var.Mesela kendime ait arsaya yapacağım bina için devlet kredi veriyormu.Bu iş mutlaka kolay değildir ama zorlukları nelerdir ,getirisi varmıdır gibi konularda sizlere danışmak istedim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye1714 yazı
Üzerinde çalıştığım bir fikir aslında bu benim. Ama daha ticari anlamda, daha gelişmiş bir proje. Avrupa'daki emekli kesime hitap eden bir bakım evi tarzında proje. Emekli maaşları Bulgaristan standardına göre yüksek olduğu için burada iyi bir ev (kirası alınacak), yemek (ücrete dahil edilecek), diğer benzeri hizmetler vs.

Bunun için tamamen doğal olan bölgeler olmalı. Karadeniz bölgesi örneğin.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye43 yazı
arkadaşım devletin desteğini sormuşsun..
devletin desteğini bırak o kadar kösteği var ki araştırınca lanet edersin.
adeta devlet bu işi yapmaman için her tür engel ve sorunu özel olarak koymuş gibi gelecek araştırdıkça.
aslında devlet türkiye de her işte böyle. sanırım bu ülke bu sebepten gelişmiyor

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Halkla ili?kiler
Üye464 yazı

Merhaba aino Kullanıcı Adlı Arkadaşımız Oldukça Haklı Devlet 1O Larca Sorun cıkarır Bu İş Yapılmaya Basladığı Andan İtibaren Ve Destek Kesinlikle Olmaz.Kredi Vs Bunlar Hep Göz Boyama Lafta Toplumun Gözönü Boyayıp Oy Vs Toplamak İçin Yayınlanan Bildiriler.Benim Tübitağı Bile Şaşırtan Projelerim Olmustu Zamanında Yani Kazanmaman İmkansız Mümkün Degil Risk Sıfır Devletten En Son Bana Gelen Destek 4000 Tl İdi Onuda Seneye Veriririz Dediler.Parası Olmayana Devlette Bakmak Derneklerde Bakmaz AB Bile Bakmaz.Bakıyoruz Derler Sadece.Herkes Kendi Adamını Destekler.Sen Hayırlı Güzel İş Yapmak İster Yapamazsın Birisi Gider 2 Tugla Bir Temel Atar Ben Buraya Egitim Merkezi Yapıcam Der Krediyi Alır Kacar Gider BİZ BÖYLE BİR ÜLKEYİZ.Ama Fikrine Gelince Bence Çok Güzel İhtiyacımız Olan Bir Proje Yapılırsa Türkiyede Çokda Güzel Olacagına İnanıyorum.İnşallah Doğru İnsanlar Karşına Çıkar Ve BAŞARIRSIN Tek Dileğim Bu Kolay Gelsin.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Üye305 yazı
gercekten cok güzel fikir.
Benim esimde bir ara Huzur evinde calismisti,tam tesekküllü bir huzurevi.
Gercekten cok karli bir is,ordaki insanlarinda profossiyonel anlamda uzman olmalari gerekiyor ve egitim almis olmalari gerekiyor.
Burada Huzurevinde kalan yaslilar kisi basina aylik en az 4000€ ödüyorlar ve yasli insanin saglik durumuna göre aylik yükseliyor.

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Yeni Üye11 yazı
arkadaslar yorumlarınız için teşekkür ediyorum.bu proje bana göre hem ülke için çok faydalı hemde işleten açısından maddi olarak kazanclı gözüküyor.şimdiye kadar kime sorsam hiç olumsuz fikir beyan eden olmadı ama bu işin başlangıc maliyeti yüksek bakalım onuda halledebilirsem benim iyice kafama yattı .

Yeni Üye6 yazı
Arkadaşlar konuyla alakasız ama huzur evi - bakım evi açmak isterken düşündüğünüz yalnızca kâr getirisi mi, ya orada yaşamaya devam edecek olan, anne ve babalar , aradığı şefkati bulabilecek mi ? Her an o sorumluluğu taşıyabilecek misiniz ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Yeni Üye11 yazı
elbette kar amacı olacak ama dedimya 5 yıldız kalitesinde hizmet verecek bir yer dusunuyorum.zaten böyle bir yerde sefkat sevgi ve ilgi olmassa kimse oraya ne tavsiye eder nede gelir kalır.haksızmıyım

Yeni Üye1 yazı
ben üniversite öğrencisiyim ve yaşlı bakımı okumaktayım huzur evi açmak gibi bir ödevim var yardımcı olurmusunuz

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Ö?renci
huzur evi açmak istiyorum. bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? gürpınarda kendime ait 4 kattı bir mülkiyetim var. bahçe içinde. buraya yatırım yapmak istiyorum. ama bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. böyle bir projede bana destek olacak arkadsaşlar arıyorum. 0554 977 90 02

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er