Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Meyve Suyu Barları Osmanlı Şerbetiyle Zenginleştir

BaşlatanaptullaTarih22/10/2009 10:01:17Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Arkadaşlar kısıtlı bütcelerle ticaret yapmanın zorlaştığı günümüzde,yeni bir ürün sunmadan ve tanıtımını iyi yapmadan başarılı olmak gerçekten çok zorlaştı
ALANYA da ikamet ediyorum ve sezon bitti sayılır.geçen yaz bu meyve suyu barlarının sayısı merkezde 20 iken bu yaz nerdeyse kuyumcular bile dükkanlarının önüne meyve suyu standları açtı dolayısıyla bölüşülen pasta dilimleri küçüldü ve sırf meyve suyu barı açanlar şimdi dükkanlarını kapatmak zorunda kalıyor.
ben meyve sularını biraz daha geliştirerek gelen yabancı turist ve şifalı içeceklere meraklı olan kişilere alternatif sunmak istiyorum bu konuda öneri ve düşüncenizi paylaşırsanız sevinirim.
1.osmanlı şerbetleriyle frozen içecek(buzlu içecek)hazırlamak
2.taze ve şifalı bitkileri ( kuşburnu,ahududu,yeşil çay,peygamber otu v.b.)kaynatıp soğuk içecek haline getirip bunları hijyenik bir şekilde meyve şurupları ile tatlandırarak sunmak istiyorum.
yani sifalı otlara herkesin ilgisinin olduğu kesin bunları yazın serinletici bir içecek haline getirecek fikir ve düşüncelere ihtiyacım var
şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye20 yazı
arkadaşlar bu ürünün ön çalışmasını yaptım,ancak biraz daha geliştirmek ve detaylandırmak için sizden gelebilecek farklı öneri ve bilgilerinizden yararlanmak istiyorum

Yeni Üye20 yazı
tabiki bakış açınızda çok önemli benim için,yurt dışında çok yaygın olan bu juice bar ların osmanlı şerbetleri ve şifalı bitki içecekleriyle zenginleştirilmesi beğeni toplarmı,ilgi görürmü düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim