Sayın Akınselçuk yardımlarınız için teşekkür ederim.
Çok güzel fikirler vermişsiniz fikirlerinize dayanaraktan ilk önce bulunduğum ilçedeki Endüstri meslek lisesine gideceğim bakalım ne cevap alacağım.Daha sonradaki aşamada şöyle düşünmüştüm fason çalışma yapan oyuncak imalatçıları yada plastik kalıbı üzerine çalışan firmalara danışmak gibi.
Düşünceme gelince ise bu maskeleri belirli adet ve modellerde yaptırıp ( arşivimde daha etkileyici modeller var lakin buraya yuklemek zaman aldığın dan örnek tipleri koydum ) büyük markaların satıldığı mekanlara bunlardan konsiye sisteminde bırakıp satıldıkça paramı almak gibi bir düşüncem var.
Birde şu olabilir ünlü gece kuluplerine bırakıp özel partilerde kullanıcıya maskelerden satabilmek gibi bir düşüncem var.
Fiyat konusuna gelince çok değişken bu maskeler atık kağıt , plastik ,porselen , ve diğer muhtelif malzemelerden yapılmakta .Fiyat aralığıda malzemeye göre 50.00 tl ile 1.000 tl arasında değişmekte.
Türkiyede nerde var ?
Benim bildiğim sadece İstanbulda Beyoğlunda kostüm satan bir dükkanda var ve fiyatları 20.00 tl ile 300.00 tl arasında değişmekte lakin onlar Venedikten getirmişler .Ve çok çeşitleride yok.
Tekrar bilgilendirmeniz için teşekkürler.
Saygılar