Ana içeriğe geç

Finansman Ve Kredi

Yatırım Yardım

BaşlatanbigrockTarih19/10/2009 16:30:43Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar 7000 lira hazırda param var değerlendirmek istiyorum boş durmasın ana parada kaybım olmadan kısa vadede nasıl değerlendirme yapabilirim repo mevduat fon hangisi daha garanti tecrübeli arkadaslar detayli bilgi verirse sevinirim
only god can judge me

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye20 yazı
arkadaşım bu 7 bin lira paranı carrefourda 3 adet dükkan açarak değerlendirebiliriz şaka değil beni ara bi yatırım kredisiyle işi çözeceğizbu arada dükkanların faaliyet konusu isim hakkı türkiyede sadece bizde olan pizza kahve ve soğuk sandwich olacak iyi günler kamil tekelioğlu 0 554 431 13 86
kamil tekelioğlu

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye93 yazı
KAMİL BEY 7000 LİRAYA 3 TANE MAĞZA NASIL AÇILIYOR HEMDE CARREFOURDA MERAK ETTİ BENİ AYDINLATIRMISINIZ

abdullah-sari@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye20 yazı

tabiki bu parayla açılmayacak bu para bu iş için gerekli kredi masraflarına gidecek teminat ve diğer gerekli herşey mevcut daha ayrıntılı bilgi için ayrıca görüşürüz
kamil tekelioğlu

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Üye103 yazı
bigrock abim sen korurken degerlecegib bir yatırım sormussun abi akbank b tipi al dilegin an satabiliyorsun getiriside iyidir faizde degil helaldir bankada duran altın gibi ekonemide degerlendirilir bankaca calıstırılır sen sadece o ne kazandırdıysa payına düşeni hesabına işlenir
tokatlı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat