Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Turizm İn Coming

Başlatanemre80Tarih19/10/2009 12:09:20Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye63 yazı
merhaba yurt dışından iş için gelmek isteyenlere konaklama yeme içme ve transfer gitmek istedikleri şirketler v.s. hizmet sektöründe bir iş yapmak istiyorum bilgisi olan yada ortak olabilecekler varsa bu forumda konuşalım
Y. Emre YILDIZ

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye84 yazı
tam olarak ne arıyorsun ?
sanırım zaten turizmcisin, seyahat aentası olarak incomming outgoing yapıyorsan eğer, müşteri bulmak için neler yapmam gerek diyorsan,

örneğin eu ülkeleri için, o ülkelere ait acentalarla işbirliği yapabilirsin, türkiyede olan derneklerine ilan bırakabilirsin (misal alman türk işadamları derneği gibi)

ama yok, ben bu işlerde tecrübeliyim, ama işsizim, ortak olalım iş yapalım diyorsan yukarda yazdıklarım boşuna oluyor:)

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Di?er
Yeni Üye63 yazı
marmara34 teşekkür ederim aradığım gibi cevap yapzdın
Y. Emre YILDIZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye300 yazı

Sonuçları merak ediyoruz :))
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye243 yazı
bu iş benimde hayalim ve yapmak istediğim iş. yani araba ile VIP tur (tailor made tour) müşteri bulabilirsen karın çok yüksek ama tüm sorun bu krizde müşteri bulabilecekmisin? İzmir den yardım istersen, yardımcı olabilirim.

Bu turlar 3 günlükte olabilir, 30 günlükte (tüm türkiye turu) ama böyle zengin müşteri bu krizde bulunurmu? sadece rus-abdli ve araplardan müşteri çıkar bu aralar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye63 yazı
yorumlar için teşekkürler şimdilik askıda kalacak bu iş.
Y. Emre YILDIZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye243 yazı
bütün avrupalı acentalara bir mail atın, hemen pes etmeyin, bakarsınız müşteri çıkar, parayı yarı yarı paylaşırsınız. Hollanda ve Almanya pazarı en iyisi bence.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret