Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kuyumcu Dukkanı Acmak İstiyorum

BaşlatanazerinTarih18/10/2009 18:03:09Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaslar ben kuyumcu dukkanı acmak ıstıyorum.Ama hıc bır bılgı yok.Bunun okulumu var altın nerden alınır nasıl olur bılmıyorum acıkcası.Ama kafama koydum yapmayı.Kafama koydugum her seyı basarıyla yaparım.İnş bılgı veren olursa gıne basarırım.Lutfen bılen bır arkadas varsa bılgı versın.Saygılar

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Eczacı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye36 yazı
Sen eczacılığına devam et arkadaşım !
"Anılmaya değer bir hayat sürmek ve erdemli bir insan olmak, bize çeşitli vesilelerle dayatılan 'herkes' ya da 'hiç kimse' olmayı bilinçli bir şekilde reddetmekle başlar"

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
bu konuda detaylı ve acıklayıcı bilgi sahibi arkadaşlar varsa bende bilgi almak isterim.yani bu işin ehlinden,mal nerden alınır, nelere dikat edilir,alırken satarken nelere dikat etmeli ve kar oranları ortalama nedir.tabiki yeni altında kar oranları belli ama diğer hurda altın olayında durum nasıl.en az ne kadar sermaye veya altınla başlanmalı,dükan yeri secerken nelere dikat edilmeli ,orta düzeyde bir kuyumcu dükanı kaca mal olur.yani kısaca bu işe sıfırdan başlayacak kişilere nerden ,nasıl mal alınacağını ve nelere dikat edilmesi gerkliliğini anlatacak ,bilgilendirecek kişilerin bilgisine ihtiyac var.teşekürler.

Yerleşim Türkiye
Üye135 yazı

bence en iyi bilgiyi bu işi yapanlardan alırsınız.etrafınızda hiç tanıdığınız bildiğiniz kuyumcu yokmu?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
Mrb arkadaslar kuyumcu dukkanı acıcam.Lutfen bılgısı olanlar bana A dan Zye kadar bılgı versınler.Saygılar

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Eczacy
Yeni Üye51 yazı
Sayın Azerin, size önerim; Dükkan açmadan önce, bir kuyumcunun (veya sarrafın, ki bana sanki sarraf dükkanı açmak istiyorsunuz gibi geldi. Sonuçta ikisi arasında önemli farklar mevcuttur) yanında bir süre yardımcı olarak çalışmanız şeklindedir.

Zira bahsi geçen iş kolu, yatırım maliyetleri açısından yüksek meblağların konuşulduğu bir ış koludur. E düşündüğünüze göre de bu meblağlara sahipsiniz demektir. Hiç bilmeden bu tarz bir işe girmek ise kanımca cesaretten daha fazlasını gerektirir.

Size son olarak tavsiyem; Eğer bir sarrafın yanına yardımcı olarak girerseniz, sermayeniz olduğunu ve BİR KAÇ YIL sonra bu işi yapacağınızı söylememeniz yönündedir.

Başarı ve şans dileklerimle.

Yerleşim Belçika / DynantMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
tesekkurler cıgarillos bilgi icin.Ben bu dukkanı kac parayla nasıl bır yerde acabılırım.Kuyumculuk dukkanına toptan mallar nerden alınıyo.raf alaram sıstemı falan.Yanı a dan z ye kadar her seyını yazarsanız sevınırım.saygılar

Yeni Üye10 yazı
25 yıllık kuyumcuyum kuyumculuk yapmak isteyipte işi bilmeyenlere uygun fiatta danışmanlık veririm kuyumculuğu öğretirim 538 3370493 hayati karaman

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı
25 yıllık kuyumcuyum kuyumculuk yapmak isteyipte işi bilmeyenlere uygun fiatta danışmanlık veririm kuyumculuğu öğretirim 538 3370493 hayati karaman

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
KASARCI BILGIN YOKSA HER YERE BURNUNU SOKMA LUTFEN.LUTFEN KONUYLA ILGILI BIRILERI YAZSIN.bU LAFIN GOKHAN KASARCIYA
çlm

Yeni Üye4 yazı
eczanede altin mi satacaksiniz.karpuz yesildir kesince rengi degisir. bilmedigin ise girme zarar edersin
sunay

Yerleşim ALMANYA / GelsenkirchenMeslek Ythalat / Yhracat