Arkadaşlar Ben izmir doğumlu yıllarca ABD de yaşamış bir Türk vatandaşıyım ,hayat beni bu ülkeyi tanıma ve onlarla çok yakın yaşamaya ve onların yaşam anlayışlarını anlamaya ve geleneksel degerlerini tanımama imkan tanıyan bir fırsatım oldu.Uzun zamandır sabrediyorum fakat en sonunda artık yazmaya karar verdim.Sizler kullanılıyorsunuz Abd ve diger potansiyel güçler sizleri kullanıyor.Lütfen yüzünüzü biraz Doğuya dönün Moskova ve Tokyo bizlere çok şey vaat ediyor hatta geçmişin onlara verdigi kırgınlıga ragmen batıda olan her türlü teknoloji ve gelişim onlardada var neden Türk insani avrupa denen bir kesimin etkisi altında kalsın neden avrupanın kurallarına uysun kendimize gelelim ve doğunun gizemli havasına neden biz katılmıyoruz BİZ AVRUPALI DEĞİLİZ ASLADA BİZ AVRUPALI OLMAYACAĞIZ bizim atalarımızın kökeni Orta Asyanın göbeginden Ural Altay dağlarından gelmiştir.Bizi sömürge gibi hatta bir tavuk gibi bir kafese kapatamazlar,bizlerin milli benligi özgürlüktür bagımsızlıktır bizler Avrupa gibi bir Koşullandırma teorisi altında ezilemeyiz bu bizim varoluş değerlerimize aykırıdır.Lütfen her kendisine ve atalarına saygılı herTürk gencine yakışır davranışlar içersinde bulunalım ve aslımız olan Doğuya artık yüzümüzü dönelim.Bu günkü japon ,hindistan ve Rus ekonomisi dünyadaki taşları yerinden oynatacak niteliktedir.herkes oyununu buna göre oynasın yarın artık çok geç olabilir çünkü üstümüzde çok kirli oyunlar oynanmakta.
A'dan Z'ye tüm yazdıklarında haklısın.Tabi batı sendromunu aşmak öyle kolay olmuyor. Ama şuda bi gerçekki hele ki son gelişmelerle beraber batıdan çok doğuya hareketlendiğimiz bir gerçek.İnşallah bu devam eder.
KİM KAZANMAZSA BU DÜNYADA BİR EKMEK PARASI, DOSTUNUN YÜZ KARASI DÜŞMANININ MASKARASI (M.AKİF ERSOY)
evet size katılıyorum da batıyı da hepten yok saymak da doğru değil dozunu iyi ayarlamak gerek keşke çığlıklarınızı bizden önce duyması gerekenler duysa da herşey daha farklı olsa bizi batıya böylesine muhtaç hale getienler utansın di mi ya
evt yazdıklarınızı en az dünya nüfusunun yarısı farkında ama kimse elini taşın altına sokmuyor gençlik avrupa hayalleriyle yaşıyor evt kullanıldık,kullanılıyoruz.......neyse bi doğrular bide gerçekler var işler bizim düşündüğümüzden çok farklı yürüyor malesef.sizde umarım bigün amerika yerine uzun yıllar asyada yaşar önümüzü açarsınız..
Milliyetçi bir düşünceyle yazılmış bu yazıya katıldığımı belirtmekle başlamak istiyorum.Cumhuriyet kurulduğundan bu yana avrupa yaşam tarzı bizler için bir ölçüt olmuş,onlar gibi yaşayan insanlar modern kabul edilmiş ve özenilmiştir.Bir milleti esir almanın en etkili ve kalıcı yolu onun kültürüne kendi stilini aşılamaktır.Bugün Türk milletine yapılmakta olan en büyük saldırı bu şekil bir yol kullanılarak gerçekleştiriliyor.Etrafınıza bir bakın!Yabancı müzik dinlemeyen genç var mı ,üstelik ne söylediğini, şarkının ne anlama geldiğini bilmeden.İlerici olmakla taklitçi olmak arasında fark var Ve ilerici olmakla avrupa tarzında yaşamak arasında ÇOK FARK VAR :)
gercek ama ne yazikki bu boyle devam edecek.adnan mendersin olumude bu oyunun icinde.basimiza korkusuz bir baskanda gelse zorunlu olarak onlarin askeri oluyor.bu konular cok derin konular yazmakla bitmez.neysee allah bizleri korusun muslumanlari birbirine dusurmelerine engel olsun insallah.
ARKADAŞLAR M.KEMAL ATATÜRK BİZDEN BATIYI ÖRNEK ALMAMIZI İSTEDİ,BATININ MEDENİYETİNİ İLİM VE BİLİMİNİ .MALESEF BİZ BATININ BİZE UYGUN OLMAYAN YAŞAM ŞEKİLLERİNİ VE AHLAKSIZLIKLARINI ÖRNEK ALDIK AİLE YAPILARIMIZ BOZULMAYA BAŞLADI ,BİZ GALİBA ATATÜRKÜ YANLIŞ ANLADIK.ARKADAŞLAR TOPLUM OLARAK İLİM VE BİLİMİN PEŞİNDEN GİTTİĞİMİZ SÜRECE GERÇEKLERİ BAŞKASINDAN ÖĞRENMEK ZORUNDA KALMICAZ,TOPLUM BİLİNÇLİ VE EĞİTİMLİ OLDUĞU SÜRECE ÜLKEYİ YÖNETENLERİNDE KALITESİ ARTACAKTIR İNANIYORUMKI BU ŞEKILDE AVRUPA VE A.B.D NİN BİZİ KULLANMASINA İZİN VERMİCEZ,KENDİ TARIHIMIZE VE KÜLTÜRÜMÜZE DAHA ÇOK SAHİP ÇIKACAZ.SAYGILARIMLA
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz