Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fikir Veren Çok Ama Uygulamayı Gösteren Yok

BaşlatanmcbilalTarih15/10/2009 23:21:07Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar arkadaşlar,

Sitede yeniyin bir kaç haftadır takip ediyorum. Fakat pek bir fikir sahibi olduğumu söyleyemicem. Şu kadar param var ne yapayım gibi başlıklar var ve herkes fikirlerini söylemiş ama nasıl yapılacağını söyleyen yok. Yani o tavsiye edilen işi yaparken kime gidecez, mesela procedur nedir? kim daha iyi bilir gibi sıfırdan açıklanırsa daha yapılabilir olacağını düşünüyorum

Mesela ben ek iş olarak şu wending machines denilen yani para atılıp içinden birşeyler alınan makinlardan alıp işlek yerlere koyayım diyorum fakat nereye konur? nerden alınır? nelere dikkat edilimesi gerekir hiçbir fikrim yok.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler saygılar...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye16 yazı
ben fatura ödeme merkezi bayiliği veriyorum.düşünenler iletişime geçiyor sistemi kuruyorum.ayrıca iletişim sektörü ile ilgili bayilikleride yanında veriyorum.maliyeti düşük kazanç olarak daha çok kazanıyorsunuz

Yerleşim Türkiye
Üye167 yazı
Herkese merhabalar...
Mcbilal arkadaşım sanırım otomat almaktan bahsediyosun bunları almak çok basit dolu firma var bu otomatları pazarlıyan ama işte koycak yer sorun ki en büyük sorun bu. Yeri ayarlıyabilirsen gerisi kolay.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emlakçy
Üye992 yazı

merhaba kardesim
benden sana tavsiye daha cok okuman gerekecek bu sitedeki yazilanlari , aradigin konuda gecmiste yazilan cok yorumlar var ,isine yarayacak bilgileri bulabilirsin eminim, basarilar

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye163 yazı
vendingfuari.com
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er