Sermayemiz yok denicek kadar az ama bunu önemsemiyorum bizim asıl seryamemiz olarak güvenebilecegimiz, biririmize destek çıkabilecegimiz birer iş ortagıyız..kuzenim ve ben pazarcılık yapmaya karar verdik. pazarcılık konusunda az çok üniversitede harçlık yapmak için kütahyada pazarlara çıktıgımız oldu bu işin çalışma temposunu az çok eve ölü gibi döndügümüzde anladık sanırım:)
bizim sorumuz npazarda yer alma konusuda sadece bildigim belediyeye yer işgal etme bedeli ödeme tabi bunuda belediye kabul edip yer verirse..pazartesi belediyeye gidicem Aydın'ın ilçesinde yapıcaz bu işi belediyede eş dost ilk başta küçük pazarlar için ugraşıcaz şimdi benim sormak istediklerim:
1- herhangi bir adi şirket kurmak gerekiyormu acaba?
2-belediyeye verdigimiz işgal ücreti dışında baska bir ücret ödüyormuyuz..
3-pazarlarda yer almak 1 günlüğüne oluyormu yoksa aylık yıllık gibi şekildemi alınıyor
4-ortalama ücretleri ne olur
şimdilik bunlar merak ettiklerim nasipse haftaya cumartesi başlamayı hedefliyoruz yapıcagım iş konusu ise gıda olucak meyve sebze işi buralı oldugumuz için civar köylerde birçok meyve sebze üreticisi es dost tanıdık var bahçeden alıp tezgaza şeklindede bir satış yöntemi olucak inşallah ileride(mesela mandalina portakal için).ilk başta küçük az az zamanla piyasaya göre büyütürüz bizim amacımız ailemize yük olmamak kendi paramızı kazanmak yavaş yavaş kendi işimizi kurmak sizden fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekürler.