Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dondurma Satıyorum Yanında Hangi Ürünler Gider?

BaşlatankralmahmutTarih04/05/2009 13:23:04Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
selamlar herkese
bu sitenin yardımları sayesinde iş kurdum dondurma satışı yapıyorum havalar baya bozuk gidiyor ama ilk gün çıktım yagmur yagdı havaların düzelmesini bekliyorum.
Aklıma dondurmanın yanında 50 kuruşa küçük paketler içide satılacak çerez türü düşünüyorum yer var çünkü.soslu mısır,karışık çerez vs.
arkadaşlar önerileri olan varsa lüften yazsın daha 19 yaşındayım çogu boyundan büyük işlere girdin diyor ama yerim çok iyi bana satılacak ürün lazım 50 krş,
75 krş. arası aklınıza gelen fikir varsa yazarsanız sevinirim uygulamaya hemen geçirecem. şimdiden çok teşekkürler.işler nasıl gitti ilk gün derseniz fena deyildi yagmurlu günde zor kaçtım ): ): ): herkese bol kazançlar

tavsiyelerinizi,fikirlerinizi esirgemeyin yazın insan iş kurunca baya heyecan oluyor saglıklı fikirlere ihtiyacı oluyor.
her insan yaptıklarının bedelini öder

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye195 yazı
kağıt helva olabilir

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ynternet
Yeni Üye16 yazı
öncelikle çok teşekkürler tırpan kardeş.bu kagıt helva ucuz nerden bulunur kar oranı nedir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.kafama yattı mutlaka denicem.
arkadaşlar başka fikirleri olan varsa paylaşsın

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tırpan
kağıt helva olabilir
her insan yaptıklarının bedelini öder

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye71 yazı

sevgili arkadaşım çerez toptancılarına git 20 kglık paketlerden al neyi düşünüyorsan.kendin paketle 50gr v.s. nasıl kurtarıyorsa yaparsın.kağıt helva o toptancılardada var bilddiğim kadarıyla.haydi hayırlı işler sana.Allah yolunu açık etsin
iş fikirleri

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Esnaf
Üye162 yazı
SU SAT MAHMUT DONDURMAYI YİYEN SUSASIR
BİLGİ PAYLAŞILDIKCA ANLAM KAZANIR.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Üye162 yazı
NEDEN SU DEDİM.
ADAMA SEN İKİ SEÇENEK SUNARSIN CEREZ TÜRÜ KOYARSAN YA DONDURMAYI ALIR YADA CEREZİ İKİSİNİ BİR ALMAZ GEL BENİ CİDDİYE AL BENİM MESLEK DONDURMA
BU ARADA HEM DONDURMAYI HEM SUYU AYNI KİŞİYE SATARSIN DİGER TÜRLÜ TEKİNİ SATARSIN BİRAZ GENİŞ DÜŞÜNÜRSEN EN KARLISININ SU OLDUGUNA KARAR VERECEKSİN
BİLGİ PAYLAŞILDIKCA ANLAM KAZANIR.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Yeni Üye71 yazı
sahi birde çocukların ilgisini çekicek bişey.şekerleme falan hani yuvarlak olur renkli renkli,elma şekeri,pamuk şekeri falan eminim iyi gider.çerezin yanında bütünleşir
iş fikirleri

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Esnaf
Üye134 yazı
Kağıt Helva için; Direkt imalatçısından.. Edirne kapı yönüne giderken sağdan, Karagümrük stadını geçtikten hemen sonra imalatçısı var..

Ordan uygun fiyata temin edebilirsin..

Bol kazançlar
25 yıldır çalışıyor

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye17 yazı
kardeşim bende yazları dondurma satacam karli bir iş içindesin saten biliyosun.panelvan aldım bir firmada içerisini donattım soft dondurma makinası ve pamuk şeker makinasıyla beraber suslush makinası koydurdum bana baya tuzluya maloldu amıl içerisinde tüm harcadıklarımı geri alacağıma eminim .diyeceğim şu eğer maddi imkanın varsa pamuk şekeri makinası koy.çok para ke tepe gez konserklere git piknik alanlarını gez.bol kazançlarazanırsın köy köy der
herşey vatan için

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Emekli