çok başarılı bir proje olur gerçekleşirse ,
aklıma gelnler şöyle , arazi senin olmalı ki yaptığın masrafa deymeli yoksa kiralanılmış bi arsaya asfalt ve yeni bir bina çok masraflı olabilir , gerçi sermayeni bilemiyorum ama ,
şirketlere özel geceler veya günler, + turnuvalar düzenlenebilir böle bi organizasyona katılmıştım, hemde geceydi we turnuwa finalinde sucuk ekmekli piknik vardı gayet hoştu ,
bu proje , motorsporları benimde ilgi alanım olduğundan daha önce çok hayalini kurduğum bi proje,
bu projede bayanlara ve çocuklara hitap edicek eylenceler de düşünmelisin örneğin çocuk parkı , langırt , dart tv room , ps3 gibi alternatif bişiler sunulabilir,
bu tip yerler genelde merkezden uzakta olduğundan gelen insana vakit geçirtmen lazım yoksa sdce cartinge binmek için tercih edilceğini sanmıyorum ,
piknik alanı da yaratabilrsin , hamaklar salıncaklar falan , armutlar falan ,
onun dışında bir çok gencin isteyipte güwenli bi şekilde sokakta yapamadığı drag race pisti benim aklımdaki düşünce , 400 m olması gerekiyor we fren mesafesi vs vs 700 m bi düz asfalt olsa , kalkış başına çok komik bir rakam 1 lira bile alsan inan ciddi paralar kazanabilrsin , araştırmıştım ve özel mülkiyette olduğundan herhangi bir kurum kuruluş karışamıyor yarış yapılmasına fakat kaza gibi durumlarda ne oluyo bilmiyorum ,
ben bir tuning grubuna da uyeyim ve çeşme otobanında toplanıp çok tehlikeli durumlarda illegal bişekilde yarışlar düzenlenio , özel bi alanda daha kolay ve güwenli olacağını düünyrm .
paintbol da çok geçerli aşırı karlı bi iş gereksinimin kıyafetler ve tabanca onun dışında hurda barikat tarzı şeyler ,
inşallah projen gerçeklir de geliriz yerine güzel gunler geçirirz
Beklenen gün gelicekse , çekilen çile kutsaldır.