Ana içeriğe geç

Etkin Yönetim Becerileri

Hangi Yönetici?

BaşlatanCyprioTTarih25/11/2005 17:40:56Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar siteye yeni kayıt oldum. Şuanda kafamı kurcalayan bir soruyu siz değerli arkadaşlar ile paylaşıp bir fikir edinmek istedim.

Bildiğiniz üzere Türkiyede okumuşluk oranı daha yeni yeni belirli bir seviyeye gelmeye başlamaktadır. bu bağlamda eskiye dönük baktığımızda yöneticilerimizin çoğu okumamış kendi tabirleri ile hayat okulunda okumuş insanlardır. Sizce hangi tür yönetici daha başarılı olur neden.

Saygılar

Yerleşim Türkiye / DiyarbkırMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Editör498 yazı
Patron şirketlerinin haricinde hayat okulundan mezun olana yönetici kaldımı bilmiyorum,patron şirketleride içinde bulunduğumuz şu dönemde ya kurumsallaşamaya çalışıyorlar yada yarı kurumsallar...
Ali GÜLCÜ

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
Evet Doğru ama bu bölgeden bölgeye çok farklılıklar yaratbiliyor. İstanbul için artık eski yöntemler ile yönetim kalmadı diyebiliriz ama daha doğuya geldikçe bu değişmektedir.

Yerleşim Türkiye / DiyarbkyrMeslek Otomotiv
Yeni Üye3 yazı

Herkişi bir toplumun içinde ve etrafındadır bulundugu her ortamda her kişi liderdir lider paylaşımcıdır zayıf tarafların ortaya çıkmasında bilgi alış verişinde bulunur böylelikle sen ben eski kavramı yok olur biz ruhu ortaya çıkar buda başarıdır kısacası paylaşım ruh kültür =liderlik
momiray

Yerleşim Türkiye / kocaeliMeslek Di?er
Editör498 yazı
Burada okumamış derken,kast edilen ne tam olarak yazarmısınız.
Ali GÜLCÜ

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
Üye161 yazı
okumuş/okumamış olmanın liderlerin çalışma biçimlerini etkilemesi normal ama başarılı olup olmamalarıyla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm