Merhaba arkadaşlar,
Ben yeni ,üye oldum herkese hayatta bol şans dilemekle başlamak istiyorum.
Benim size önerim riski az olan işlerde faaliyet göstermeniz yani yatırım az, kazanç normal üstü ve koyduğunuz ana parayı en fazla 8 ay gibi bir sürede hiç bir mazeret olmaksızın geri almanız. Sonrada sonsuza dek devamlı kazanç. Yatıracağınız para toplamda 20,000 ytl başında durmadan ayda 4 gün falan çalışacağınız bir iş. Bunun için
www.bircıkısvar.com adlı bir site var oraya girip görüşme randevusu almanız. İnanın garanti kazanç ve para kazanamazsanız size paranızı geri vermeyi bile garanti ediyorlar.
Birde benim aklıma yatan 2. bir yatırım fikride, Tavuk Çevirme zincirinin parçası olmak. Bir Amerikan markası Fred's Rotisserie Chicken diye bir marka geliyor Türkiye ye ilk mağazalarını 10 güne kadar açıyorlarmış, bayilik vericekler mi bilmiyorum aldığım bilgi 20-30 mtr kare yer yetiyor olması Dominos pizza gibi evlere servis dağıtım yapacaklar. Paranız bu iştede 8 ayda geri dönecek.
Benden iş fikirleri bu kadar şimdi sizinlikeri de okumak için sabırsızlanıyorum :)
Not : Yazdığım fikirler aklınıza yatar ise bana mail gönderin ben size detayları öğrendikçe geri dönerim.
Saygılar, sevgiler
Hakan