Togayhan67 arkadasımıza katılıyorum, o islerde faaliyet gosteren firmalar, oldukca bir yol aldılar.... Son zamanlarda da bu urunlerin Çinden ithalatı da fazlalastı, imalat ve uretim maliyetlerini bilmiyorum ama bu ise girmeden once saglam bir sekilde maliyet ve pazar arastırması yapmanızda fayda var.
Ornek vermek isterim, 2 sene once, bir aile dostumuz, Çinde bir fuar esnasında bu urunleri (Duş Kabinleri) imal eden bir firmayla tanıstıgını soyledi ve inanılmaz komik rakamlara bu tarz urunlerin maliyeti oldugunu soylemisti.
Size nacizane tavsiyem, gunumuzde ozellikle uretim ve imalat yapmak isteyen firmaların mutlaka dunya piyasasında urunlerin fiyatlarını da takip etmek gerekiyor. Gunumuz ticaretinde artık Dünya bir oldu ve sanıldıgı kadar da buyuk degil artık. Iç piyasadan mal almakla, dunyanın bir ucundaki bir ulkeden mal almak aynı artık. Bugun artık herkes ithalat yapabiliyor ve serbest piyasa duzeninde kendilerine bir sekilde yol alabiliyorlar.
İmalat ve uretim yapmaktansa bahsettiginiz urunlerin Ithalatını da yapabilirsiniz, ilgilendiginiz urunlerle ilgili bircok fuar vardır, oralara gidip iyi arastırarak, yerinde ve zamanında incelemelerde bulunarak kendinize bir yol alabilirsiniz