Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bijuteri & Çanta & İçgiyim

BaşlatannetantTarih23/09/2009 11:02:02Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye86 yazı
merhabalar;

takıştır bijuteri den(www.takistir.com.tr) bayilik alıp bayan takı ve aksesuar alanında yeni bir işyeri açmayı planlıyorum. daha önce böyle bir sektörde çalışmadım ve çok fazlada bilgim yok. ama yapacağım işin barkodlu güzel bir sistem olmasını istediğim için bayilik alarak girmeyi düşünüyorum. işi öğrenmek yada yapabilmek adına korkum yok fakat işin kar marjı ve ince detayları hakkında bu işi yapan arkadaşlardan yardım istiyorum. 20.000 ila 30.000 TL arası sermaye koymak takı işi için fazlamıdır ,sermayenin geri dönüşü takı işinde ne kadar sürer?

Ayrıca bu işe başlarken büyük bir dükkan tutup takı ve aksesuarın yanına zamanla çanta ve içgiyim olarak da seçenekler sunmayı planlıyorum. sizce işi dallandırmak iyimidir yoksa sadece takı işletmeyi kurtarırmı?

herkese iyi çalışmalar hayırlı işler..

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye86 yazı
yokmu hiç takı ve aksesuar işi hakkında bilgisi olan?:S

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye36 yazı
Bayilik ücreti vericekmisiniz peki ? Bu konuda bilgi vermemişsiniz... Yüklü miktarda bir isim hakkı yada bayilik bedeli ödemek bijuteride çok mantıklı değil fikrimce. 10 bin gibi bir bayilik bedeli ödemek yerine , direk üreticilerden bu paraya dükkanın bütün malzemlerini nerdeyse alırsınız. Bu sadece kendi fikrim tabi,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye86 yazı

hayır bayilik ücreti ödemeyeceğim. hatta satamadığım ürünü geri alan bir firma. yerine yeni ürün alınabiliyor. işe yapılan yatırımın tamamı ürün ve dükkanın dizaynı için harcanıyor. benim burada bilmediğim tek şey takı ve aksesuar dükkanı için 30000 tl sermayeyi bağlamak ne kadar mantıklı. takı ve aksesuar işinin geri dönüşümü ne kadar sürüyor? bu gibi bir işe yabancı olduğum için bu konularda daha onceden deneyimi olanlardan yardım bekliyorum...

herkese iyi çalışmalar hayırlı işler..

Yeni Üye86 yazı
sitede bijuteri , takı toka incik boncuk üzerine çalışan yok sanırım?:S

bu konuda iş yapan arkadaşlar sorularıma yanıt verebilecek olan varsa çok sevinirim...

herkese iyi çalışmalar bol kazançlar...

Yeni Üye73 yazı
Merhabalar..
Öncelikle takı işinde çok büyük bir dükkan vede çok büyük bir sermaye bağlamanıza gerek yok.En önemli nokta işlek bir yerde takı dükkanınızı açmak..ayrıca bayiilik konusuna sıcak bakmıyorum çünkü bu işin toptancısından çok çok daha ucuza alabilir kendiniz satabilirsiniz..Yani 10bin TL ye çok şık bir dükkan açabilirsiniz..Takı işinde gerçektende ciddi anlamda iyi kar yapabilirsiniz..Yeterki sunumu ve ürünü iyi seçin..Ayrıca ürün anlamında takıda da bir çok barkotlu ürün bulabilirsiniz yada kendiniz barkod yapabilirsiniz..
Az parayla çok para kazanabilinecek işlerden bir tanesi bence..
Bu işi yapan arkadaşlarım var..Sadece dükkanda değil ayrıca daha fason ürünleri aldıkları arabayla köy köy satıp dükkandan 2 kat daha fazla para kazananlarıda biliyorum..
Bunlar sizin için seçenekler olsun..
Dükkanınız yer olarak yetersede çantadan ziyade içgiyimi tercih edebilirsiniz..
Bunlar benim fikirlerim..Saygılar..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye58 yazı
arkadaşım gunka85,e yapılan yorumları okumanı tavsiye ederim.

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Esnaf
Yeni Üye53 yazı
ben bu isi yapiyorum.korkma yap bu isi.
bir tek önerim önünden insan gecen yer olsun o kadar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Asker