Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gündüz Saat 13:00'den Sonra Ne İş Yapabilirm?

Başlatangül059Tarih29/08/2009 13:20:40Yorum6

İlk mesaj
Arkadaşlar,
Şu an bir işyerinde hafta içi 12'ye kadar çalışıyorum. Elimde sermayem de var, fazla olmasa da. Ne yapabilirim akşama kadar?

Ben diyorum, uygun bir mahalleye bir manav market mi açayım, yoksa 1 milyoncu mu açayım?

Lütfen bu konuda fikirlerinizi ayrıntılı olarak yazarsanız, inanın çok menmun olurum. Başka alternatifler de varsa değerlendirebilirm.
bir yol gösterin...
gül059

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Eğer çevrenizde manikür pedikür ağda yapılan bir yer yoksa bir elemanla anlaşıp böyle bir işe de girebilirsiniz,öğleden sonra kendi dükkanınıza zaman ayırıp ek gelir elde edebilirsiniz,çevrenizde varsa bile rekabet olacaktır,bu da iş hayatında olması gerekendir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Manav market daha kazançlı olabilir. Milyoncuların kalkınanını görmedim. Günü kurtarıyor veya kötü bir dönem için zaman kazanıyorlar ama eninde sonunda başka işe yöneliyorlar.

Manav marketi lüks kaliteli meyve ile açın. Ama meyveyi ucuza alın. Mesela standart meyvelerin arasında güzel görünümlü meyveler vardır. Bunları ayırıp güzelce kasalayın. Sattığınız meyve mutlaka en iyisi çıksın. Yani sizden karpuz alan birisi kabak çıkmayacağından emin olsun. Elmanın en şekerli ve kırmızısını sizde bulacağını bilsin. 2 lira yerine 4 liraya satın. Büyük bir tezgah yerine küçük sevimli ama mükemmel meyvelerin olduğu bir tezgah yapın.

Aynı zamanda her pahalı meyvenin teşhir etmediğiniz bir de ucuz modeli olsun. Böylece mahallenin şatafatlı lüks meyve almak istemeyen pazar fiyatını arayan müşteriyi de bağlamış olursunuz.

Meyve alımı çok para gerektirmez. Şirin bir manavda , tatlı dilli bir satıcı olarak hep güzel ürün bulundurur ve çok havalı pahalı bir dükkana girmezseniz güzel bir iş kurmuş olursunuz.

Üstelik bir manavın 13:00 den sonra açılması da çok garip durmaz. Fakat akşam 18:00 de kapanması garip kaçabilir. En azından 21:00 e kadar durabilmelisiniz.

Mahalle arasında bu tip meyve satan manavların zamanla büyüdüğünü kalkındığını gözlüyorum.

Başarılar dilerim . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er

danışman ve akınselçuk teşekkür ederim değerli fikirleriniz için.
bilmiyorum hemen hemen her gün zmanımın yarısı bu site de geçiyor başaracağıma inanıyorum doğrusu.
gül059

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
Fakat Sevgili Gül059, bir işletme açarsanız işletmeye bilgisayar koymayın yoksa dükkana konsantre olmak yerine Koniks ten kendinizi alamama ihtimaliz var. : )
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
artık dikkat ederim,o kadar kendimi kaptırmam:))
gül059

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
kozmetik pazarla çevren varsa.bilirsin büyük firmalar var
dada

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret