Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çikolata Butiği Bind Yatırımcı Arıyor

BaşlatanDanışman_Tarih24/08/2009 18:27:53Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
İLGİLENENLERE DUYURULUR...Yurtiçinde 11 mağazaya sahip olan çikolata butiği Bind, franchise sistemiyle büyüyecek.
Almanya, Dubai, Kazakistan ve Kıbrıs’tan sonra Avrupa ve Amerika’ya yayılmayı hedefleyen firma yıl sonuna kadar 24 mağaza açmayı planlıyor. 45 - 60 bin lira arasında değişen bedellerle Bind sahibi olmak isteyenlere firma eğitim, dekorasyon, açılış, reklam ve ürün temini konularında destek sağlıyor. Firmanın yatırımcılarında ardığı koşulsa açılacak olan mağazanın AVM’lerde ya da ana caddeye sıfır en az 30 metrekare büyüklüğünde olması. 1000’in üzerinde çikolata çeşidi bulunan ve Binay kardeşler tarafından kurulan Bind’in Çorlu’da 5 bin metrekarelik üretim tesisi bulunuyor.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye26 yazı
ilgili konuda beklenilen ciro hedefi aylık 35.000-80.000 TL arası denilmiş.Bir çikolata mağazasının bu kadar ciro yapabilmesi kanımca çok zor olsa gerek. ayrıca yatırım için de hatırı sayılır bir mebla talep ediliyor. çikolata konusunda bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim
suleymaniye34

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bankacylyk-Finans
Üye515 yazı
yediğim en güzel çikolatayı yapıyolar sahibi zaten babamın arkadası önceden b.evler soğanlıdaydı yeri taşındılar avm lerde genelikle var carosuel de var cevahirdede vardı galıba satış fiyatı pahalı olunca yüksek kar ediyolar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye61 yazı

aylık ciro hedefi 35 bin ytl ile 80 bin ytl arasında olan bir firma neden 45 ile 60 bin ytl arasında bayilik versinki.Franchısıng veren firmalar su aralar uçuk ve insanın başını dönderen ciro hedefleri ve imkansız olan aylık kazanç miktar bilgilerin vererek franchıse vermenin peşindeler.Özelliklede marka vermeyerek izah etmek istiyorum bu avm lerde açılan stand gerek hot dog gerek sıcak çikolata nar suyu,patates kızartması tarzı stand bayilikleri 10 bin dolar ile 20 bin dolar franchısıng verip aylık minumum kazanç miktarını 6 bin ile 15 bin ytl belirterek insanların bu yönde alımlarını kolaylastırmaya çalışıyolar.oysaki benle beraber bir çok bu şekilde stand bayiliği almış arkadaşlarım sadece ilk 1.ci ay güzel bir kazançla başlayıp 2.nci ay hüsrana uğruyoruz.Evet nerden nereye geldim kısacası 50 bin ile 60 bin ytl lik yatırımla hem dekorasyon hem eğitim hem isim hakkı hemde mal verilecek aylık kazanç hedefi 35 bin ytl olacak.Bugün bu ciroyu 200 bin dolar ile 400 bin dolar arası franchıse veren fast food markaları yapıyo isim vermeye gerek yoktur sanırım.Neyse benim görüşlerim bunlar hepinize kolay gelsin
12345

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye38 yazı
bu günki şartlarda 5 tane mağaza bir araya gelse o miktar ciroları yapamaz.Hemde avm lerde çookşeker gibi ciddi rakipleri varken.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Yöneticilik