Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çin'den Markalı Ayakkabı

BaşlatanmiekeTarih18/08/2009 00:14:24Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Ben Çin'den ayda 4-5 tane ayakkabı getirmek istiyorum. Ali baba.com'u duydum çok satıcı var çoğuda gold suplier diye nitelendirilen güvenilir satıcı gözüküyor ama çok dolandırıcı olduğunu duydum. En iyi kalitede ve uygun fiyata bu işi nasıl yaparım? Örneğin, adidas puma tiger model ayakkabılar için.

Aslında bu işi toptan büyük çaplı istiyorum ama şu an o kadar sermayem yok ve ithal etmek çok zor bu şekilde şimdilik kurtarır beni. Birkaç taneden gümrük sorunu olmayacağını biliyorum. ama güvenilir ve önerebileceğiniz satıcı var mı Alibaba 'da yardımcı olursanız sevinirim.

Birde ödeme için paypala üye oldum ama güvenli mi değil mi nasıl olur tam bilmiyorum.

Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye20 yazı
çok sağolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz değerli fikirleriniz ve tavsiyelerinizle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye22 yazı
Alınganlık yapacak bir durum yok burası bilgi paylaşım platformu konu hakkında bilgisi olan paylaşıcaktır zaten.

Alibaba.com meselesine gelince o site B2B ( firmadan firmaya ) şeklinde satış yapan firmalardır. Yani toptan satış yaparlar çoğu zamanada minimum sipariş adeti belirlerler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye28 yazı

alibaba comdan dedigin gibi cesitli urunlerden toplamda 4 veya 5 tne alamazsin
duydugun gibide cinde parani alip kacacak adam pek yoktur su kisi parami gondermeme ragmen mali gondermedi diye bi yazi gonderirsen cin dis ticaretine o adami bitiriler.turkiyedeki gibi bana demez cin hukumeti yanlis duymussun diyebilirim

alibabada superdeals bolumu var belkı oradan deng getırebılırsın.

cınde tektek satıs yapan kısıler var bunları googledan bulabılırsın kargoda ucretsız ama ne kadar kar edebılırsın burda bılemem.

paypal dunyanın en guvenılır odeme sekıllerınden bırı suanda. sen zaten az mıktar alacagın ıcın cınlıler sana teklıf eder paypalı. komısyon oranıda dusuk eger mal gelmese odedıgın parayı bellı zaman zarfında mal gelmedı dıyıp parayı gerı alabılırsın.

sana tavsıyem alibaba degılde ebay.comdan alabilirsin.
alibabadaki superdealler genelde tek model tek markadan belki en az 20 adet almani isterler.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye124 yazı
bana çin malı ayakkabı getir ıraka yollayıp satayım

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
Yeni Üye12 yazı
bende uygun fiyatlı iş güvenliği ayakkabısı arıyorum.temin edebilecek kişilerle iletişime geçebiliriz
a_uzun@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Yöneticilik