İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Kuyumculuk Sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumC
Üye105 yazı
:)
beşiği olmasada burada kuyumculara büyük bir rağbet varmış geçmişten gelen
gerçektende öyleymiş tavşanlı çarşısının yarısı kuyumcu ve hepsinde bütün gün müşteri dolu
düğünler desen en az 25.000 tl lik altın alınıyor gelin falan
yani anlayamadığım bir altın sevdası var tavşanlıda
M
Üye167 yazı
A
Yeni Üye33 yazı
ASLINDA BENİM MERAK ETTİKLERİM EN AZ NE KADAR SERMAYE GEREKİR KAR ORANLARI GİBİ ŞEYLER
M
Üye148 yazı
SEN KUYUMCULUĞU ARAŞTIRIYORSUN MRTBRT NİN DEDİĞİ GİBİ İŞ GÜZEL AMA SEN ÇOK AZ YAZI YAZMIŞSIN YANİ BU İŞİ NERDE NE ZAMAN NE KADAR SERMAYEYLE YAPACAN TAM MERAK ETTİKLERİN NELER BUNLARI DİREK YAZARSAN YARDIMCI OLACAK ARKADAŞ ÇIKAR.BENDE DÜŞÜNDÜM KUYUMCULUK AMA SIFIRI 1 YADA 2 YAPMAK İÇİN BİR İŞ DEİL 4Ü 5 VEYA 6 YAPMAK İÇİN BİR İŞ.YANİ HAYLİ PARA GEREK PARANLA PARA KAZANACAĞIN BİR İŞ. ATIYORUM 4-5 KG İLE BAŞLARSAN BU KADAR PARA VARSA ZATEN SATMASAN HURDA ALTIN DA ALSAN OLUR.BEN İLÇEDE YAŞIYORUM 55 000 NUFUSLU VE İŞÇİ KESİM ÇOK 18 TANE KUYUMCU VAR HEPSİ NORMAL ESNAF YILLARDIR NE UZAR NE KISALIR AMA Bİ TANESİ VARKİ 30-40 KG ALTINI VAR VE 9 YILDIR KUYUMCU.UZUN LAFIN KISASI ZENGİN HER NE YAPARSA ZATEN BAŞARIYOR.SENDE ZENGİNSEN KORKMA AÇ DÜKKANI.
SAYGILAR...
A
Yeni Üye33 yazı
SAHİDEN PEK AÇIKLAYICI YAZMAMIŞIM BEN KUYUMCULUK SEKTERÜNDE 3 SENE ÇALIŞTIM 94-95-97-99 YILLARINDA ASIL İŞİM DÖVİZCİLİK AMA ŞU AN SERMAYEM ONA YETMİYOR YAKLAŞIK 7 KİLO SERMAYEM VAR
M
Üye148 yazı
sayın ali avni
M
Üye148 yazı
sayın ali avni
7 kilo sermaye demek ciddi sermaye demek bu kadar sermayeyle daha kazançlı bir sürü iş var bence onlarıda değerlendir.altın alıp dükkanda müşteri beklemekten daha aktif ve kazançlı bir sürü iş var benden hatırlatması.
kolaygelsin
7 kilo sermaye demek ciddi sermaye demek bu kadar sermayeyle daha kazançlı bir sürü iş var bence onlarıda değerlendir.altın alıp dükkanda müşteri beklemekten daha aktif ve kazançlı bir sürü iş var benden hatırlatması.
kolaygelsin
A
Yeni Üye33 yazı
YA AZBUÇUK BİLDİĞİM İŞ DİYE KUYUMCULUĞU DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN YAZDIM
A
Yeni Üye33 yazı
93 DEN BERİ HEP PARA İŞLERİYLE UĞRAŞTIM O YÜZDEN BU İŞ DAHA YATKIN GELİYOR HAYIRLISI BAKALIM
H
Üye2981 yazı
19/08/2009 : 14:05:25#10
Web sitesi
Alıntı
ismail karagülle
T
Üye128 yazı
arkadaşlar merhaba cok güzel mevkide arac trafiğinin cok yogun oldugu cevresinde etrafında ve yakınında herhangi bir kuyumcu olmayan merkezi bir noktada üç yol agzında köşe bir dükkanım var dükkanım 50 metre kare civarında ve buraya kuyumcu dükkanı açmak istiyorum fakat kuyumculukla ilgili herhangi bir bilgi sahibi değilim ve bildiginiz üzere dükkanı da doldurmak gerek ki müşteriye hitap etsin...ne kadar sermayem olmalı ki bu 50 metre karelik dükkanım dolu gözüksün ve kuyumculugu en iyi öğrenebileceğim kurs,vb... neresidir? Saygılarımla
E
Yeni Üye5 yazı
mrb ali bey kuyumculuk sektöründe bilgim var ayrıyeten başka bi sektör varki kazancı kuyumculuktan çok daha karlı fakat sermaye gerektiren bi sektör sizinle msn de karşılıklı konuşalım bu konnuları mail adresim eprar_19@hotmail.com önce bana mail atarsanız sevinirim görüşmek üzere
C
Üye185 yazı
02/07/2013 : 15:13:42#13
Web sitesi
Alıntı
DK Mücevherat ve kuyumculuk olarak ; 25 senelik deneyimli kadromuzla ; elmas, pırlanta ve değerli taşlar çok çeşitli modeller özel kreasyonlarımız ,moda trendlerine uygun tasarımlarımız ve farklı modellerimiz ile bünyemizde yüzük, küpe, kolye, set takım, bileklik, bilezik, broş üretimi yapmaktadır. Modayı yakından takip eden firmamız sürekli ürün sirkülasyonu ile her geçen gün büyümeye devam etmektedir.
iletişim : http://www.d-k.com.tr/
iletişim : http://www.d-k.com.tr/
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz