Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kuyumculuk

BaşlatanALİ AVNİTarih09/06/2009 21:36:33Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
KUYUMCU DÜKKANI AÇMAK İSTİYORUM TAVSİYELERİNİZ VE NASIL AÇABİLECEĞİM NE KADAR SERMAYE GEREKLİ SİZCE AÇILMASI İYİ BİR İŞMİDİR YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye18 yazı
merhabalar..... hakan ben uzun yıllardır bu sektörde calışıyorum. Arzu ederseniz gerekli bilgileri verebilirim..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye33 yazı
ÇOK SEVİNİRİM BEN İKİ SENE YAPTIM BU İŞİ AMA ÇOK UZUN ZAMAN OLDU BIRAKALI GERÇEK İŞİM DÖVİZCİLİK O ZAMANLAR BİLGİM OLSUN DİYE ASKERDEN SONRA İKİ SENE YAPTIM DÖVİZ BUROSU AÇMAK ÇOK SERMEYE GEREKTİRDİĞİ İÇİN ONU YAPAMIYORUM TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye28 yazı

Gerekli bilgileri sizinle paylaşacağım. lütfen MSN'e ekleyiniz: ural@uralcoskun.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye18 yazı
sn. ali avni bey msn eklerseniz konuşuruz.. ha456@hotmail.com saygılar. iyiakşamlar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye185 yazı
DK Mücevherat ve kuyumculuk olarak ; 25 senelik deneyimli kadromuzla ; elmas, pırlanta ve değerli taşlar çok çeşitli modeller özel kreasyonlarımız ,moda trendlerine uygun tasarımlarımız ve farklı modellerimiz ile bünyemizde yüzük, küpe, kolye, set takım, bileklik, bilezik, broş üretimi yapmaktadır. Modayı yakından takip eden firmamız sürekli ürün sirkülasyonu ile her geçen gün büyümeye devam etmektedir.
iletişim : http://www.d-k.com.tr/

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama